2777
2789

اگر افسردگی‌دارید حال روحیتون خوب نیست به هیچ عنوان اصلا و ابدا حتی با تجویز پزشک هم قرص ضد افسردگی مصرف نکنید

من اختلال های دیگرو مثل دوقطبی اینارو نمیدونم اما اگر‌احساس ناراحتی دارید و حال روحی خوبی ندارید هرگز سراغ قرص ضد افسردگی‌نرید چون هم بدتر روحتون رو داغون میکنه هم‌جسمتون رو

من ی دوره ای دکتر برای اینکه حال‌روحیم خوب نبود تجویز کرد

علاوه بر اضافه وزن شدید

ی اختلال روانی دیگ ای گرفتم .‌پرخوری عصبی گرفتم.من تا قبل از مصرف قرص اصلا نمیدونستم پرخوری عصبی چیه ولی بعد از مصرف اون مبتلا شدم بهش

و اینکه کلا شمارو تبدیل میکنه ب ی موجودی ک فقط نفس میکشه و حتی بزنی تو صورتشم هیچی نمیگه

خود دکتر و پرستار ک اشناهای ما هستن میگن هرگززز نباید این قرصارو مصرف کرد دکتر یاد گرفتن حتی دکتر عمومی هرکی میره پیششون تجویز میکنن

خواستم بیام بگم ک بدونید واقعا بدترین چیزی ک میشه بعد از مواد مخدر مصرف کرد همین قرصاست

نکنید 

حال روحیتون رو با اینا بدتر نکنید

تراپی برید بجای مصرف قرش

سعی کنید خودتون افسردگی رو درمان کنید و تا حد امکان به تراپیست مراجعه نکنید.

یکی از دلایل اصلی افسردگی معاشرت‌های اجتماعی محدود و نداشتن همدمه.

قرص های ضد افسردگی طول موج احساسات شما رو میارن پایین و یکنواخت میکنن. یعنی شما افسرده نیستید ولی شاد هم نیستید. حتی غمگین هم نیستید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجا هی هوار زدم ای مردم روانشناس ن روانپزشک 

مرسی ک اطلاعات درست میدین 

انشالله خدا ب دلتون آرامش بده 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
سعی کنید خودتون افسردگی رو درمان کنید و تا حد امکان به تراپیست مراجعه نکنید. یکی از دلایل اصلی افسر ...

تا حد امکان به درمانگر مراجعه نکنن..... چقدر تخصصی ‌‌‌

چرا به درمانگر مراجعه نکنیم؟؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تا حد امکان به درمانگر مراجعه نکنن..... چقدر تخصصی ‌‌‌ چرا به درمانگر مراجعه نکنیم؟؟!!!

من برای افسردگی رو گفتم. وگرنه برای بقیه مشکلات حتما کمک تخصصی نیازه

برای افسردگی بیشتر اراده خود فرد لازمه. دارو آسیب زاست و حرفای درمانگر تا خود فرد نخواد و تکونی به خودش نده کاری نمیکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻