2777
2789
عنوان

کورتاژ

1675 بازدید | 13 پست

خانوما لطفا بیاین بگین بعد از کورتاژ چیکار باید کرد؟ بعد از چند وقت دوباره حامله شدین؟ هر اطلاعاتی دارین بگین از راحل های خونگی که بدنتون رو تقویت میکردین یا برای کم شدن درداتون 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

سلام گلم اول ازهمه امیدوارم هییییچکس تجربه نکنه متنفرم.دوبار کورتاژ داشتم.کورتاژم مثل زایمان رسیدگی میخواد.اول ازهمه خودت ب خودت استراحت مطلق بده حداقل ده روز بگو دکتر گفته خونریزی داری باید استراحت کنی مثل بلند نشی مهمون پذیرایی کنی یا مراسم مادرشوهرعوضی و بندازی توخونت خودتو بدبخت کنی من امروز کورتاز کردم فردا خواهرشوهرای اشعالم مراسم سومین سالگرد ننه ی پدرسگشونو انداخت خونم ازدردوخونریزی و اصاب واسترس تاچهل روز خونریزی داشتم...حتما حتما گرمی جات بخور.کاچی.سوپ.قلم.جیگر.پسته.بزارحسابی تقویت شی.ازبین کمپوتها اناناس عالی.خرما شیره ی انگور عسل تخم مرغ محلی روغن محلی اینارو بتونی تهیه کنی عالی.باروغن سیاهدانه رحم و دور نافتو شکمتو حسابی شب ب شب ماساژ بده و باچادرببند.فقط وفقط داروهاو مسکنهایی ک دکتر خودش داده استفاده کن سرخود ارامبخش ومسکن نخر ممکنه خونریزیت زیادبشه.دوماه بعد کورتاژم میشه حامله شد اما قبلش جتما سونوبرو ک مشکلی نداشته باشی عفونتی کیستی چیزی نباشه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام گلم اول ازهمه امیدوارم هییییچکس تجربه نکنه متنفرم.دوبار کورتاژ داشتم.کورتاژم مثل زایمان رسیدگی ...

الهی بگردم 

ممنون عزیزم من تجربه اولم بود خیلی ترسیدم از درداش نترسیدم فقد ناراحت اینم ک حامله نشم یا دیر حامله شم من خیلی تحرک ندارم مامانم پیشمه بعدم میخام برم ده روزی خونه مامانم بمونم ک استراحت داشته باشم شما بعدش حامله شدی؟  بعد چند وقت؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی بگردم  ممنون عزیزم من تجربه اولم بود خیلی ترسیدم از درداش نترسیدم فقد ناراحت اینم ک حامله ...

اره عزیزم نگران نباش میشه دوباره حامله شد من چون داداشم فوت کرد و حالت روحی خوبی نداشتم ی سال خودم اقداممو عقب انداختم اما بعد ی سال حامله شدم دوباره رفتم کورتاژ تازه تو دومین کوتاژ فهمیدم مشکل از شوهرم چون مصرف داره بچه ب چهارماه نمیرسه قبل سه ماهگی رشدش متوقف میشه حالا قراره ماه بعد بریم ای وی اف

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره عزیزم نگران نباش میشه دوباره حامله شد من چون داداشم فوت کرد و حالت روحی خوبی نداشتم ی سال خودم ا ...

منم دوهفته دیگه باید برم جواب ازمایشمو بگیرم بفهمم علت چیه ولی خب ن خودم مشکلی دارم ن شوهرم 😔

منم دوهفته دیگه باید برم جواب ازمایشمو بگیرم بفهمم علت چیه ولی خب ن خودم مشکلی دارم ن شوهرم 😔

ببخشید اگه دویت دارین میشه کلی بگین چرا کوتاژداشتین قبل اقدام دکترینا رفته بودین یان.چندساله ازدواج کردین.من خودم بزرگترین اشتباهم این بود۴سال نذاشتم بچه دارشم بعدش فهمیدم مشکل ازشوهرم اگه اراول جلوگیری نمیکردم شاید زودترازاینا میشد حل کردالان ۸ساله منتظرم

ببخشید اگه دویت دارین میشه کلی بگین چرا کوتاژداشتین قبل اقدام دکترینا رفته بودین یان.چندساله ازدواج ...

من کلن دو ساله خونه خودمم یه ساله ک اقدام کردم ولی چون زخم رحم داشتم حامله نمیشدم تاپیک های قبلیم هست همشم زیر نظر دکتر بودم بعد با اینکه هنوز خوب نشدم حامله شدم و همچیم خوب بود شیش هفتگی رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود ولی لکه بینی داشتم دکتر شیاف داد استفاده میکردم ولی خوب نشدم دوهفته بعد ب حساب خودم هشت هفته بودم رفتم سونو ولی گفت جنین ضربان ندازه و رشد نکرده و همون شیشهفته و چند روزشه دیگه امروز رفتم کورتاژ😔💔

ببخشید اگه دویت دارین میشه کلی بگین چرا کوتاژداشتین قبل اقدام دکترینا رفته بودین یان.چندساله ازدواج ...

ما قبل از اقدام هم شوهرم ازمایش اسپرم داد هم خودم چکاپ کامل شدم دکترم میگه الان سقط بین جونا خیلی زیاد شده بخاطر اشعه و واکسنای کرونا و سبک زندگی و این چیزا 

من کلن دو ساله خونه خودمم یه ساله ک اقدام کردم ولی چون زخم رحم داشتم حامله نمیشدم تاپیک های قبلیم هس ...

اخی الهی عب نداره گلم اصن اصن نگران نباش ب خودت استرس نده حتما دو هفته بعد کورتاژ اگه خونریزی نداشتی برو سونو خیالت ازهمه چی ک راحت شد داروهای قبل بارداری مثل قرص اهن ویتامین واین چیزارو بخور دوباره اقدام کن نگران نباش

ما قبل از اقدام هم شوهرم ازمایش اسپرم داد هم خودم چکاپ کامل شدم دکترم میگه الان سقط بین جونا خیلی زی ...

اهان انشائ الله ک هرچ زودتر دامنت سبز شه اما الان ک سقط داشتی حتما اساسی پیگیری کن زودتر دوباره باردار شی نزار مثل من عقب بیفته الان ۸ساله چشم انتطارم کلیم خرج کردیم اما براما ده تا دکتر امضا کردن ک مشکل از شوهرم

اخی الهی عب نداره گلم اصن اصن نگران نباش ب خودت استرس نده حتما دو هفته بعد کورتاژ اگه خونریزی نداشتی ...

انشالله دکترم ک گفت دوماه بعدش دوباره اقدام کن ولی خیلی میترسم راستش این دوز کارم فقد گریه بود دیگه سپردم بخدا 

اهان انشائ الله ک هرچ زودتر دامنت سبز شه اما الان ک سقط داشتی حتما اساسی پیگیری کن زودتر دوباره بارد ...

ممنون عزیزم شما هم همینطور نا امید نباش خدا میزاره درست همون وقتی ک فکرشو نمیکنی بهت لطفشو نشون میده 

انشالله دکترم ک گفت دوماه بعدش دوباره اقدام کن ولی خیلی میترسم راستش این دوز کارم فقد گریه بود دیگه ...

حالتو درک میکنم واقعا سخته اما اصن ب خودت استرس نده استرس قاتل بارداری نمیزاره باردارشی این روزام میگذره خدابزرگه🩵🩵🩵

ممنون عزیزم شما هم همینطور نا امید نباش خدا میزاره درست همون وقتی ک فکرشو نمیکنی بهت لطفشو نشون میده ...

انشائ الله توکل بخدا گلم😘