2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چند روز پیش بهش پیام دادم به پهنای صورتم اشک ریخته بودم گفت بیا همو ببینیم گفتم نمی تونم

ببین نرو ولی گریه کن ، مگ چ اشکال داره ، آدم یکی و دوس داره حالا شاید اون آدم لایق تو نباشه ولی دلت گ گیره ، ولی اجازه نده تو این حالت باقی بمونی ، من به عنوان کسی که تو این شرایط قرار گرفتم بهت میگم تا سه ماه آینده حالت خوب میشه فقط گاهی یادش می‌افتی و لبخت میزنی یا شایدم اه میکشی 

ببین نرو ولی گریه کن ، مگ چ اشکال داره ، آدم یکی و دوس داره حالا شاید اون آدم لایق تو نباشه ولی دلت ...

مرسی عزیزم خیلی دوسش داشتم ولی اون اینطور نبود قربون صدقم می رفت ولی واقعی نبود 

مرسی عزیزم خیلی دوسش داشتم ولی اون اینطور نبود قربون صدقم می رفت ولی واقعی نبود 

میفهمم چی میگی 

نمیدونم چقدر به خدا و اینا ایمان داری ولی بدون اون خودش میدونه داره چیکار میکنه. اگ کسی رو از زندگیت حذف کرد شاید دلیلی داشته و صلاحت نبوده ، من الان میگم الهی شکرت که رابطه مون ادامه دار نشد و به ازدواج ختم نشد چون میدونستم کنارش نمیتونستم خوشبخت باشم 

میفهمم چی میگی  نمیدونم چقدر به خدا و اینا ایمان داری ولی بدون اون خودش میدونه داره چیکار میکن ...

بهم گفت دوست بمونیم داشتم قبول می کردم گفت قبلا تجربه سک س داشته بهش گفتم به بن میرسم هربار با هر حرفت و تموم کردم ولی گاهی با اس ام اس بهش پیام میدم 

بهم گفت دوست بمونیم داشتم قبول می کردم گفت قبلا تجربه سک س داشته بهش گفتم به بن میرسم هربار با هر حر ...

شگرد همه پسرا اینه ک دوست بمونیم،  بعد ی مدت مث سگ میشن باهات 

سعی کن تا میتونی بهش پیام ندی