2777
2789
عنوان

از ایرانخودرو پیامک اومده میشه مشورت بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 34 پست
اگه میخواین خودتون بخرین خیلی خب میشه و هیچ فرقی نداره ولی اگه برای امتیاز بفروشین برای پژو پارس بی ...

فعلا که نمیشه فروخت چون ایرانخودرو گفته مالیات داره اگه زودتر از ۳ سال بفروشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا استرس گرفتم نوشته زودتر از موعد. مثلا پارس ما برای تابستونه این گفته زودتر از موعد نمیدو ...

حداقل یکی دوماه زودتر میدن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اره میدونم.ما هم اهل مسافرت ولی شوهرم از لحاظ فنی و‌بدنه میگه ۲۰۷ بهتره

۲۰۷ ما موتورش TU5 ، بعد تو دنده های پایین  شتابش کمه. مثلا تا یک و پر کنی بری ۲ و بعدشم ۳ پراید ازت جلو میزنه!!

ولی من دوسش دارم. خشگله

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
۲۰۷ تیپ پنج نداریم که اون ۲۰۶ تیپ دو و پنج داره! منظورتون ۲۰۷ معمولی بدون سقف پانومرا سقف شیشه ای؟ ا ...

خود ایرانخودرو تو لیست قیمتاش همچین ماشینی رو نوشته صبر کن بفرستم برات

فعلا که نمیشه فروخت چون ایرانخودرو گفته مالیات داره اگه زودتر از ۳ سال بفروشی 

پارس کلا تیوفایو اش میارزه!  هر ماشینی زودتر بدن بخرید بهنره! پارس معمولی تو جاده کم میاره! هر چند جادار تره ! ۲۰۷ ماشین خوبیه امروزی با کلاس هر چی هم مدلش بالاتر باشه بهتره مثلا اتوماتیک تریم دو رنگش منظورم هر چی اپشن داره بهتره!!! کلاس پارس سال برتری نداره تازه سه ماه بعدش حداقل میدن  

به نظر من هر ماشینی زودتر میدن بگیرید بهتره تو این مملکت چیزی حساب کتاب نداره دیدید تا تابستون ماشین گرون تر شد! 

ارزش داره باور کن  پارس و جدیدا آشغال دارن میزنن  سیستم قوی بدنه رو شکوفنده بود در این ح ...

سلام ببخشید ی سوال خصوصی چندساله کار میکنه همسرتون؟؟درامدش درماه چقدره؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام ببخشید ی سوال خصوصی چندساله کار میکنه همسرتون؟؟درامدش درماه چقدره؟

19 سال عزیزم 

متغیره 30 الی 90

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
19 سال عزیزم  متغیره 30 الی 90

ممنونم❤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

۲۰۷ تیپ پنج نداریم که اون ۲۰۶ تیپ دو و پنج داره! منظورتون ۲۰۷ معمولی بدون سقف پانومرا سقف شیشه ای؟ ا ...

این ۲۰۷ جدیده تیپ پنج و موتورش هم tu3 هست   موتورش ضعیفه نسبت به tu5 

این ۲۰۷ جدیده تیپ پنج و موتورش هم tu3 هست   موتورش ضعیفه نسبت به tu5

موتورش سرچ کردم ظاهرا که شبیه موتور تیوفایو تیپ پنج ۲۰۶ هست همه چیزش شبیه تیپ پنج ۲۰۶ هست  ولی بیرونی شبیه ۲۰۷ ولی موتوری فکر کنم همون تیوفایو هست 

تیو ۳ که شما میفرماید تیپ دو ۲۰۶ هست

خلاصه اینکه موتورش ضعیف نیست

موتورش سرچ کردم ظاهرا که شبیه موتور تیوفایو تیپ پنج ۲۰۶ هست همه چیزش شبیه تیپ پنج ۲۰۶ هست  ولی ...

حتما جایی اشتباه دیدین این پژو ۲۰۷ که الان میخان جایگزین پارس کنن تولید اوله و موتورش tu3 هست نه tu5   برای همین جایگزین پارس کردن   فکر کردین به فکر ملتن که موتور tu5 بدن بجای xup7 پارس؟؟؟؟ اگه اینجوری بود همه ۲۰۷ میزدن    یبار دیگه بخشنامه رو بخونین متوجه میشین