سلام.ما پژو پارس ثبت نام کردیم.الان پیامک اومده که میتونی به جای پژو پارس پژو ۲۰۷ برداری زودتر از موعد یعنی الان باید واریز وجه انجام بدم یعنی اینکاروبکنم؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فعلا که نمیشه فروخت چون ایرانخودرو گفته مالیات داره اگه زودتر از ۳ سال بفروشی
پارس کلا تیوفایو اش میارزه! هر ماشینی زودتر بدن بخرید بهنره! پارس معمولی تو جاده کم میاره! هر چند جادار تره ! ۲۰۷ ماشین خوبیه امروزی با کلاس هر چی هم مدلش بالاتر باشه بهتره مثلا اتوماتیک تریم دو رنگش منظورم هر چی اپشن داره بهتره!!! کلاس پارس سال برتری نداره تازه سه ماه بعدش حداقل میدن
به نظر من هر ماشینی زودتر میدن بگیرید بهتره تو این مملکت چیزی حساب کتاب نداره دیدید تا تابستون ماشین گرون تر شد!
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
موتورش سرچ کردم ظاهرا که شبیه موتور تیوفایو تیپ پنج ۲۰۶ هست همه چیزش شبیه تیپ پنج ۲۰۶ هست ولی ...
حتما جایی اشتباه دیدین این پژو ۲۰۷ که الان میخان جایگزین پارس کنن تولید اوله و موتورش tu3 هست نه tu5 برای همین جایگزین پارس کردن فکر کردین به فکر ملتن که موتور tu5 بدن بجای xup7 پارس؟؟؟؟ اگه اینجوری بود همه ۲۰۷ میزدن یبار دیگه بخشنامه رو بخونین متوجه میشین