یه چند مدتیه که تو واتساپ وضعیت غمگین میذارم خیلی غمگین ...میخام خواهرم منو بفهمه بفهمه ناراحتم دارم درد میکشم ..کمکم کنه ولی اصلا انگار نه انگار که اصلا براش مهم باشم براش اصلا مهم نیست😭😭😭 اون خارج از کشوره😕
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من اگ خواهر داشتم ک خارج از کشور بود هیچ غصه ایی نداشتم... ببین استوری نذار ،باخودش حرف بزن و بگ ...
نه ببین من بهش قبلا گفتم که چه مرگمه اونم بهم گفت که بهت کمک میکنم ...ولی من پسش زدم گفتم خودت به اندازه کافی مشکلات داری دیگه خیریه که باز نکردی هرکی اومد گفت فلان مشکل رو دارم توام بهش کمک کنی😕😕
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
قبلا بهش گفتی و کاری نکرد الان انتظار داری با استوری بفهمه؟!
نه ببین بهم گفت برات پول میفرستم....ولی من پسش زدم وبهش گفتم مشکلات هرکسی مال خودشه تو که خیریه باز نکردی هرکی اومد گفت من مشکل دارم تو بهش کمک کنی...چون یه سری وسایل میخام خودم پول ندارم بگیرم اون خواست کمکم کنه