2777
2789
عنوان

لطفا پیام بدید

170 بازدید | 14 پست

سلام من کلاس نهم هستم و چیزی تا ازمون تیزهوشان و نمونه نمونده هفته دیگه آزمونشه میشه لطفا هر توصیه ای که دارید بهم بکنید اینکه هفته آخر چیکار کنم و بیشتر چه چیزی بخونم یا در حین ازمون ممنون میشم از تجربه هاتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها کتابی که تو طول سال درست و حسابی مطالعه نکردم دفاعی بوده، الان به مشکل خوردم. شما دفاعی رو تو چ ...

ما هم در طول سال دفاعی رو نخوندیم ولی خب اکثر استان ها امتحان رو دادند شما میتونی همون سوال های امتحان بقیه استان که برای امسال بخونید اکثر سوال ها از همون ها میاد 

تنها کتابی که تو طول سال درست و حسابی مطالعه نکردم دفاعی بوده، الان به مشکل خوردم. شما دفاعی رو تو چ ...

نگران نباش همه برای امادگی دفاعی به مشکل خوردن حتی خود منم که معدلم ۲۰ امادگی دفاعی رو مشکل دارم

نگران نباش همه برای امادگی دفاعی به مشکل خوردن حتی خود منم که معدلم ۲۰ امادگی دفاعی رو مشکل دارم

8 نمره عملی شما رو دبیر دفاعی‌تون از روی چی میده؟ 

مثلا همین‌جوری میده یا در طول سال کنفرانس یا امتحانای میان‌ترم و ایناس؟ 

8 نمره عملی شما رو دبیر دفاعی‌تون از روی چی میده؟  مثلا همین‌جوری میده یا در طول سال کنفرانس ی ...

نه یک نفر رو آوردند بعد حرکات نظام جمع رو گروهی انجام دادیم به همه ۸ نمره عملی رو دادند فقط ۱۲ نمره موند که اونم فردا کتبیه

نه یک نفر رو آوردند بعد حرکات نظام جمع رو گروهی انجام دادیم به همه ۸ نمره عملی رو دادند فقط ۱۲ نمره ...

عه خوب بوده ‌پس. 

چون برای ما تحقیق‌ها و حل فعالیت‌ها و کنفرانس بوده که من هیچ‌کدوم رو انجام نداده بودم. نه نوبت اول نه نوبت دوم الان. اما نوبت اول چون امتحان کتبی رو نمره کامل ازش گرفتم 20 داد، کلا با بچه‌ها هم راه اومد. نمی‌دونم خدا کنه این‌بار هم این‌جوری بشه

عه خوب بوده ‌پس.  چون برای ما تحقیق‌ها و حل فعالیت‌ها و کنفرانس بوده که من هیچ‌کدوم رو انجام ن ...

انشاءالله که نمره کامل میدن چون امسال انتخاب رشته هم هست یک مقدار کنار میان با همه