2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با کیه ؟

125 بازدید | 22 پست

بچه ها من خانوادمو دعوت کردم خونمون کلی براشون تدارک دیدم چند مدل دسر و سالاد و غذا و ...

بعد کلی خوراکی بعد شام آوردم و کلی میوه 

بعد من واسه این که برنج کم نیاد یکم شک کردم چند پیمونه اضافه تر جدا پختم . ولی چون تعداد غذاها و پیش غذاها و دسر و اینا زیاد بود . اون مقدار پیمانه که اضافه گذاشته بودم باقی موند . بعد من کلی از سالادام و غذاهام دادم به مهمونا بردن باز اینقدر برنج اضافه پخته بودم برنج باز اضافه موند . بعد مامانم امروز برگشته بهم میگه خسیس . میگم واسه چی میگی ؟ میگه که اون برنج هارو بین مهمونا پخش نکردی ببرن الان تو یخچالت خراب میشه . خدا شاهده من اصلا حواسم نبود . بعد ظرف هم کم آورده بودم حتی بدم مهمونا آخر مجبور شدم کلی از مواد غذایی ظرفای خودمو خالی کنم تا بتونم توش غذا بکشم مهمونا ببرن . الان خستگی با این حرف مامانم موند تو جونم . من هیچی واسه مهمونام کم نذاشتم . به همشون غذا با برنج و سالاد و دسر دادم بردن . سر یه برنج که اضافه مونده بود این حرفو به من می زنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهمیت نده

کاش میشد ندم . می دونی دلم واسه خودم سوخت . دو روز نخوابیدم همش چیز میز درست می کردم و هی فکر می کردم چی بیارم و چی کار کنم به مهمونا خوش بگذره آخرشم اینه جوابم . بهش میگم این همه کار کردم بعد فقط گیرت رو برنجه . میگه داری منت میذاری سرمون . زحمت کشیدی که کشیدی میخوای بیای پاتم ماچ کنیم . دیگه هم خونتون نمیاییم 

امان از والدین سمی .. بیخشید استارتر رک گفتم !

از وقتی این حرفو زده بغض داره خفه می کنه منو . به خدا دو روز بود نخوابیدم همش داشتم چیز میز درست می کردم واسه مهمونیم و هر روز می رفتم خرید 

کاش میشد ندم . می دونی دلم واسه خودم سوخت . دو روز نخوابیدم همش چیز میز درست می کردم و هی فکر می کرد ...

مامانت خیلی بیدرکه 

دهن به دهنش نزار 

میفهمم چقدر اذیت شدی

اما بعضیا همینن هرکاریشون کنی درست نمیشن

به شوهرت از این ماجرا نگو

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
از وقتی این حرفو زده بغض داره خفه می کنه منو . به خدا دو روز بود نخوابیدم همش داشتم چیز میز درست می ...

شما امضای قلبت زیر کارهاته .

پذیراییتم کردی ..

به مامانت بگو ماوقع رو .

تا بفهمه حرفش سنگین بوده .با ارامش بگو .

خودتم دیگه ناراحت نکن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از وقتی این حرفو زده بغض داره خفه می کنه منو . به خدا دو روز بود نخوابیدم همش داشتم چیز میز درست می ...

ببخشید ایراد کار از خودته چه خبره.؟اینهمه تدارک بعدم به مادرت بگو گفتم شاید بدتون بیاد برنجم بدم 😊