2777
2789
عنوان

دوران کنکور!

161 بازدید | 12 پست

سلام

من ی دانش آموز ضعیفم ولی تصمیم دارم که کنکور بدم

جدیدا مشاور گرفتم و قراره برم کلاس کنکور 

من خیلی بی آزادم میترسم ازینکه وسط راه کم بیارم و جابزنم

میشه کسایی که کنکور دادین بیایین از دوران کنکور تون بگین؟ از روزایی که خیلی خستههه میشدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سال کنکور خیلی عذاب کشیدم ولی از من یه آدم دیگه ساخت ، خیلی قوی ترم کرد با اینکه به هیچ کدوم از چ ...

بله درسته

وقتایی که میخواستی جا بزنی چی باعث می‌شد که ادامه بدی؟ 

رفیق صبح ها زود بیدار شده سحر خیزی راز موفقیته منم کلاس کنکور نمیرم از تلگرام نگاه میکنم با خودت بگو من باید سرنوشتمو عوض کنم وگرنه تا آخر عمر حسرت به دل میمونم و باید قانع باشم به هر چیزی ...

دی ماه کنکور دادم ولی ۱۲ امم ک داره تموم میشه  فقط اینکه به قول مشاورم اولش انگیزه دارین بعد ز ...

اهوم

مشاور من میگه تابستون نباید خیلی زیاد بخونی که باعث بشه زده بشی. و ولش کنی در حد 8 9 ساعت باید بخونی 

رفیق صبح ها زود بیدار شده سحر خیزی راز موفقیته منم کلاس کنکور نمیرم از تلگرام نگاه میکنم با خودت بگو ...

من همش باید یکی باشه کنترلم کنه منو به خودم بیاره چند روز عالی پیش میرم بعد گند میزنم و دوباره این روند ادامه پیدا میکنه

من همش باید یکی باشه کنترلم کنه منو به خودم بیاره چند روز عالی پیش میرم بعد گند میزنم و دوباره این ر ...

منم همین طور گاهی بی انگیزه میشم ولی با خودم میگم دختر کاری کن وقتی زمان مرگت رسید حسرت هیچ آرزویی به دلت نمونه....  حتی گاهی تو یه کاغذ با خدا حرف میزنم بعدش حالم خیلی خوب میشه

من همش باید یکی باشه کنترلم کنه منو به خودم بیاره چند روز عالی پیش میرم بعد گند میزنم و دوباره این ر ...

حتما هفتگی برنامه ریزی کن منابع خوب رو انتخاب کن آزمون هم شرکت کن