2777
2789
عنوان

سالم خوری>>>

75 بازدید | 4 پست

من الان چند وقته سالم خوری شروع کردم 

بنظرتون میتونم با این کار کلی وزن کم کنم؟:) 

سعی میکنم در کنارش کم بخورم ولی چون معدم و قبلا خیلی خراب کردم نمیخوام فشار بیارم و بیشتر با ورزش و تحرک و سالم خوری لاغر شم.

اره مادر من از شصت رسید به چهل در عرض دو سال. هر نوع شیرینی چربی رو حذف کرد بجز میوه ها و مغزها و روغن زیتون

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آفرین به مادرت  کامل میگی مادرت چه چیزهایی می خورد؟

نون رو حذف کرد رب و روغن و هر چیز کارخونه ای رو هم همینطور یعنی بستنی و معجون و بیسکوییت و نسکافه و همه چی ..حذف .صبحا دو لیوان اب گرم یا چایی با خرمای زاهدی یا توت خشک ..یک نوع میوه . و تخم مرغ ابپز بدون نون .ظهرم گوشت یا ماهی یا مرغشم ابپز با سبزیجات و هویج و یه نصف کوچیک سیزمینی میپزه با کمی برنج. یک وعده البته برنج اونم ظهرا .مغز ها رو هم مثل بادو و گردو و اینا عصر یا وسط صبح میخوره .شبها هم عدسی یا لوبیا  یا سالاد کلم و برگهای سبز کلا ..با تیکه های مرغ پخته   یعنی یه کاسه ی بزرگ سبزیجات .اوایل ضعف و گرسنگی شدید داشت حالا عادت کرده.اب هم هفت هشت لیوان .ادویه غذاهاش سیر هم اضافه کرده 

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃