2777
2789
عنوان

کسی هست مستاجر باشه ؟ کدوم شهری کی جابه جا میشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 32 پست
اره واقعا🥺شما کدوم شهرین چقدمیدین؟

ما اسلامشهریم پارسال هفتاد دادیم سه تومن  کرایه امسال یه جا دیگه گرفتیم می خوایم پاشیم صد و هفتاد تومن هشصد کرایه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
مشهد یه خونه قدیمی ساز ولی ویلایی پیدا کردیم خسته شدم از زندگی تو آپارتمان قدیمی هست ولی دیگه میدونم ...

اره عزیزم ویلایی خیلی عالیه ولی گرونه کلی پول رهن و اجاره میشه اینجا

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خود خدا عزیزم خدا به همون کمک کنه تهرانید؟تهران میگن خیلی گرونیه ما اسلامشهریم اینجام گرونه 

ما غرب تهران هستیم شهرقدس نجونیه همجا  والا🥺تازه خونمون نه هود داره ونه کابینتای تکمیل شده وخوب هیچی نداره اصلا ارزش نداره بخدا😭

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
یا خود خدا عزیزم خدا به همون کمک کنه تهرانید؟تهران میگن خیلی گرونیه ما اسلامشهریم اینجام گرونه  

هرچی گرونی میشه،تهرانیا توانشون میاد پایین میرن سراغ اطراف تهران....قبلنا کرج خیلی بهتر از تهران بود ولی الان اینجاهم خیلی گرونههههههههههههه.

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
2803
ما اسلامشهریم پارسال هفتاد دادیم سه تومن  کرایه امسال یه جا دیگه گرفتیم می خوایم پاشیم صد و هفت ...

باز خوب پیدا کردین تو اسلامشهر اجارش کمه باز خدا کمکمون کنه واقعا

ما اسلامشهریم پارسال هفتاد دادیم سه تومن  کرایه امسال یه جا دیگه گرفتیم می خوایم پاشیم صد و هفت ...

کار خوبی کردی،هرچی کرایه کمتر به نفع مستاجر

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ما غرب تهران هستیم شهرقدس نجونیه همجا  والا🥺تازه خونمون نه هود داره ونه کابینتای تکمیل شده وخو ...

لامصبا هر سالم گرون تر می کنن 😐 آدم دیگه نمی دونه چی کار کنه آخرش باید بریم چادر بزنیم تو بیابون . یه خونه رو بنگاه می‌گفت صدور پنجاه نه ملیون کرایه برگام ریخته بود مامانم بیچاره قبلاً خیلی خود خوری می کرد الان یکم آروم تر شده ما کلا سه نفریم خودمم ۲۳ سالمه شما چند نفرین ؟چند سالته

کار خوبی کردی،هرچی کرایه کمتر به نفع مستاجر

اره مامانمم همینو گفت این صاحبخونه کرایه می خواست

2804
لامصبا هر سالم گرون تر می کنن 😐 آدم دیگه نمی دونه چی کار کنه آخرش باید بریم چادر بزنیم تو بیابون . ...

اره بخدا نمیدونم اصلا چجوری حساب میکنن😒ماهم دقیقا همش حرص خوردیم سرقیمتای نجومی خونه های بدردنخور ما دونفریم من ۲۲ سالمه و مادرم 

اره مامانمم همینو گفت این صاحبخونه کرایه می خواست

الهی که یروزی بیاد هیچکس،هیچکس مستاجر نباشه....همه با خیال راحت تو خونه خودشون زندگی کنن و استرس سرسالو نداشته باشن

باز خوب پیدا کردین تو اسلامشهر اجارش کمه باز خدا کمکمون کنه واقعا

وای یه خانومه خونش و گذاشته بود صدو پنجاه پیش نه ملیون کرایه برگام ریخت همون جا بنگاهی گفته بود خانم یکم انصاف داشته باش گفته بود قصه تعریف نکن برام😑

وای یه خانومه خونش و گذاشته بود صدو پنجاه پیش نه ملیون کرایه برگام ریخت همون جا بنگاهی گفته بود خانم ...

واای آره منم خیلی اینجوری دیدم قمتای نجومی اخه مگ اخه چقد ادم حقوق میگیره والا نصف حقوق ما میره اجاره  ی سرییا اصن خونشون ارزش نداره خونه ماهم همینطور تازه صاحبخونه خوبم خیلی مهمه

2805
واای آره منم خیلی اینجوری دیدم متای نجومی اخه مگ اخه چقد ادم حقوق میگیره والا نصف حقوق ما میره اجاره ...

اه خدایی این صابخونه خیلی باهاشون راه اومد البته مام اذیت نکردیم شده طلامو فروختم ولی اجازه رو سر وقت دادیم منم باید امسال برم سر کار شما سر کار میری

اه خدایی این صابخونه خیلی باهاشون راه اومد البته مام اذیت نکردیم شده طلامو فروختم ولی اجازه رو سر وق ...

آره دقیقا ماهم همیشه اجاره سروقت دادیم خودشم گفته خوش حسابین دیگ براهمون امسالو باز موندیم همونجا تمدید ولی بازم ارزش نداره خونش ماعی ۴۵۰۰ اجاره واقعا زیاده برامون 

اه خدایی این صابخونه خیلی باهاشون راه اومد البته مام اذیت نکردیم شده طلامو فروختم ولی اجازه رو سر وق ...

من سرکار عیدمیرفتم دوماه رفتم ولی صاحب کارم اصلا خوش حساب نبود دق میداد تا حقوقمو بریزه الانم در اومدم هنوز حقوق یماهو برام نریخته ازپس بدحسابه دعا کن بریزه دیونم کرد تواین مدت

2801