2777
2789
شما خودتون بلد نیستین درست ریمل بزنین ربطی به برند ریمل نداره اگه بلد باشین آرایش و درست انجام بدین ...

اتفاقاخیلی به جنس ریمیل بستگی داره من دوس میزنم عالیه پرپشت بلندشیک میشه ..اماهمه مدل ریمیل زدم هیچ کدومش دوس نمیشه یکیش مژه روانگارچرب می‌کنه یه مدل میچسبونه.یه مدلش مژه رونازک می‌کنه .ولی این عالی بودالان دوساله استفاده میکنم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ریمل تموم میشه نرید ریمل بخرید جاشو نگه دارید مایع ریمل بخر بریزید توش خییییییلی ارزون و عالی هیچ مشکلی هم نداره 

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   

تجربه من بعدازده سال وامتحان کلی ریمیل.فقط دوست.یاهمون دوسه.عالی عالی

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
اتفاقاخیلی به جنس ریمیل بستگی داره من دوس میزنم عالیه پرپشت بلندشیک میشه ..اماهمه مدل ریمیل زدم هیچ ...

نمیدونم من از یه میکاپ آرتیست شنیدم خودم بلد نیستم ارایش کنم آرایشم نمیکنم 

نمیدونم من از یه میکاپ آرتیست شنیدم خودم بلد نیستم ارایش کنم آرایشم نمیکنم 

من خیلی آرایش میکنم..وکلی ریمیل امتحان کردم تابه نتیجه رسیدم..چون هیچ وقت مژه مصنوعی نمیزارم ریمیل خوب خیلی تاثیر داره..اون آرایشگره الکی گفته..اکرفرقی نداشت همه همون مارک پاریس که ازهمه ارزونتره میخریدن

این چنده؟

دویست و پنجاه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن