2777
2789
عنوان

آزار بچه ها

350 بازدید | 15 پست

بچه ها من اصلا دل اینو ندارم ببینم یا بشنوم کسی بچه ها یا حیوونارو ازار میده دیشب یه جای خوندم تو بهزیستی دست و پای یه بچه رو بخاطر شب اداری مربیش میسوزونه بعد میبینه اوضاع بدتر شده بچه رو میکنه تو حموم تو یه ساختمون قدیمی ک پر سوسک بوده و غذای بچه رو به یه تیکه نون خشک و اب محدود میکنن اخه چرااا بچه های خودشونم بود همینکارو میکنن چقد بی رحمانه از دیشب اعصابم خورده😔😔🥺🥺💔💔💔

این همه پرستاراشون گند اخلاقن

شرایط نگهداریشونم ندارن

بعد واسه اینکه بدن ب خانواده های بی بچه کلی ناز میکنن 😒😒

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون پدرو مادر در واقع صاحب ندارن باید لطیف تر باهاشون برخورد کرد چه تقصیری دارن چه گناهی کردن ک صاحبانشون ولشون کردن بعد جالب اینجاس ک تون یدونه بچه نبوده خدود 40 تا از بچه های مرکز دست و پاشونو با اتو میسوزندن

چون پدرو مادر در واقع صاحب ندارن باید لطیف تر باهاشون برخورد کرد چه تقصیری دارن چه گناهی کردن ک صاحب ...

توکدوم شهر؟ مگه رسیدگی و بازرسی نمیشه؟

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

البته از این موسسه هایی بود ب اسم خیریه و کمک های مردمی بچه نگه می‌دارن

و گرنه خود بهزیستی اینجور نیست

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

کاش میشد حکمت خدارو بدونم چرا ب خانواده هایی ک لیاقت مادر پدر شدن ندارن بچه میده ک. اونا بچه هاشونو رها کنن اونوقت ب ماهایی ک تو حسرت بچه ایم و هزارتا دوا درمون میکنیم نمیده🤦🏻‍♀️

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

ظاهرا در تهران هستش و به گزارش یکی از پرسنل های قدیم اونحا موضوع افشا شده و در این یکی دوروز اخیر قانون ورود کرده و تمام پرسنل های اونجارو تغییر دادند و مسئول فنی رو جواب کردند و خود مرکز هم به زودی تخلیه میشه اما گفتن الان بخاطر فصل امتحانا اون بچه ها ک اونجا رو خونه خودشون میدونند فعلا نمیشه تخلیه کرد

ادم توی حکمت خداوند میدونه بعضیا دلشون له له میزنه برای یه بچه بعضیام اینطوری بچه رو رها میکنن این خوبه باز اینجا یه سر پناهه فقط اون مادری ک بچه رو داخل سطل زباله انداخته بود دل ادم کباب میشه

شوهر من پدر و مادرش فوت شده بنده خدا توی رفاه کامل مالی بوده ولی از نظر روحی قشنگ داغونش کردن یه دختر عمو هم داشتم پدرش فوت شد مادرش شوهر کرد همیشه تا ساعت ۹شب مادرش راهش نمی‌داد مریضی روانی پیدا کرد بچه  یکی از اقوام تعریف می‌کرد پدرش که یتیم شده اینو گذاشتن پیش عموش اینان میرفتن مسافرت اینو با خودشون نمیبردن بعد می‌رفته خونه همسایه ها تا اینا بیان  بعد شنیدم زن عموش به شوهرش خیانت میکرده و....همشونم تقاص پس دادن با چشم دیدم پشتوانه یتیم فقط خداست باید بترسی از آزارش.... شوهرم دقیقا عموش مالرو بالا کشید یه بچه سالم نداره  معتاد درب و داغون فک کن پدر فرش فروش ۴تا خونه و.... بچه های رفتن اطراف تهران بزور زندگی میکنن ازدواجشون همش طلاق میگیرن....دختر عموم مادرش طلاق گرفته پسرشم خونش راهش نمیده رفته خانه سالمندان 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت