2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما گرمی دو و هفتصد خریدیم پولشم لازم داریم الان

چند گرم خریدید، ما هم طلای خام 2500 بود، اما با سودو اجرت پایین گرمی 2720 شد، 205 میلیون خریدیم تو ضرریم، پول مال مامانم بود بدتر اینکه من بهش اصرار کردم 🤦‍♀️، از دو هفته پیش داداشم کلافه ام کرده از بس هر روز قیمتا رو نگاه میکنه و هی به من میگه تقصیر تو بودو فلان... 

چند گرم خریدید، ما هم طلای خام 2500 بود، اما با سودو اجرت پایین گرمی 2720 شد، 205 میلیون خریدیم تو ض ...

طلا برای سود حداقل یکی دو سال باید نگه دارید چجوری با اجرت پایین ۲۷۰۰ شده؟ حداقل طلای آب شده میگرفتید

منم گرمی سه نومن شد برام با اجرت ۱۵۰ هم خرید کردم ولی میگم ارزون شه ب نفع همس

ارزون شدن طلا چه نفعی داره؟خونه ارزون میشه مواد غذایی میاد پایین؟چی میشه دقیقا؟فقط یه عده که برا سرمایه خریدن ضرر میکنن همین

طلا برای سود حداقل یکی دو سال باید نگه دارید چجوری با اجرت پایین ۲۷۰۰ شده؟ حداقل طلای آب شده میگرفتی ...

حتی طلای مستعمل رو 7 درصد سود میگیرن تازه بعضیا انقد بی انصاف بودن میگفتن 2 درصد هم مالیات خود همون 7 درصد رو هر گرم 175 هزار میشد، که یه دستبند 17 گرمی نوِ اجرت 9 درصد هم بهش اضافه شد

مجموعا میانگینش شد گرمی 2720

طلا برای سود حداقل یکی دو سال باید نگه دارید چجوری با اجرت پایین ۲۷۰۰ شده؟ حداقل طلای آب شده میگرفتی ...

آشنا نداریم واقعا نمیتونیم بخاطر یه مبلغی یه همچین ریسک بزرگی بکنیم که طلای آب شده بخریم چون اکثرا میگن قاطی میکنن با فلزات دیگه یا حتی طلای عیار پایین تر

ارزون شدن طلا چه نفعی داره؟خونه ارزون میشه مواد غذایی میاد پایین؟چی میشه دقیقا؟فقط یه عده که برا سرم ...

آره کاش حداقل قیمت ملک و مسکن و اجاره هاو مواد غذایی و پوشاک ارزون میشد اشکال نداشت هرکسی مثل ما خرید کرده ضرر کنه، حداقل قدرت خرید مردم بالا می‌رفت، اما با اینکه ظاهرا میگن قیمت طلا و ماشین کاهشی شده متأسفانه قیمت اقلام اصلی که خوراک و سفره مردم هست حتی بیشترم شده و افزایشیه نه کاهش، بعداز خوراک مسئله مسکنه که از ضروریات هست، حالا بدون ماشین و طلا میشه زندگی کرد اما خوراکو خونه که دیگه از ضروریات

منم گرمی سه نومن شد برام با اجرت ۱۵۰ هم خرید کردم ولی میگم ارزون شه ب نفع همس

اصلااا به نفع هییچ کس نیست . الان ارزون شده. گوشت و مرغ و لبنیات و برنج و مایحتاج مردم ارزون شد؟؟؟؟!!!!!!