2777
2789
عنوان

خبر بارداری

357 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها چرا واقعااااااا چرا بعضیا براشون مهمه بفهمن یکی باردار شده و اگه دیر بفهمه ناراحت میشه حتی شاید تو ارتباطشون تاثیر زیادی بزاره؟

آخه مگه میخوای خرج بچشون و بدی که زود خبرت نکردن من مادرمم باردار بشه بهم نگه ناراحت نمیشم

فکر میکنم بعضیا از سر بیکاری فقط میدوون که یه خبر پیدا کنند ناراحت بشن کاش این خبر ارزش داشته باشه

فقط بارداری نیست واس همه چی اینجورین من واس خواستگاری نگفتم ب کسی بله برون ب یسریا گفتم یسری نه یکی ازداییام دوساله باما حرف نمیزنه ب یورمه ها مهم نیست اماکلااینجورین😅

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بهت عزیزم به دررررک

من و جاریم باهم باردار شدیم اون تا بی بی چکش مثبت شد رفت بهدهمه گفت من ولی بعد از ان تی گفتم... الان همشون باهام سرسنگینن منم نمیرم خونشون.... حالا انگار میدونستن باردارم میومدن یه لیوان اب دستم بدن یا پسرمو یه ساعت نگه دارن...وقتی قرار نیست هیچ کمکی بکنن بدونن که چی بشه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

آره والا 

منم بارداری دومم رو اطلاع ندادم 

من سر اولی فکر میکردم چه خبره دوماه بودم شیرینی بردم خونه مادرشوهرم اطلاع دادم دریغ از ی تبریک برادرشوهرم بچه دار نمیشن فقط گفت دعا کن اونام بچه دار شن همین 

بعدم با اینکه خونشون کنار منه و میدیدن چقدر ویار دارم و حالم بده هیچچچ کمکی در حقم نکردن که هیچ چقدرم عذابم دادن من که هرگز نمیگذرم ازشون 

این یکی هم به همسرم گفتم تا شکمم تابلو نشه حق نداری به کسی بگی 

الانم ویار سخت و بیخودی دارم ولی بس نشستم خونه 😁 چون هرجا برم لو میرم

خب تو با این طرز تفکر که داری باید این نوع رفتارا برات خیلی بی اهمیت باشه و اینو نشون بدی

آخه یه تاپیک الان دیدم طرف جاااااریش بارداره به این نگفته ناراحت شده خب که چی؟خبر بچه اون چه تاثیری تو زندگیت داره به ما چه کی چی زایید