2777
2789
عنوان

دروغ گفتم 😑😑😑😑😑😑🥲

289 بازدید | 23 پست

نامزدم خاستکاری اومدن .عقد نکردیم هنوز 

یک سالم دوست بودیم .شهر مون هم جداست 

کارت شو داده یک کارت مشترک داریم پیامک واریزی هم بهش میاد یک ماهی بود که داده بود من خرج نکرده بودم .

چون هنوز رابطه مون رسمی نشده .البته جوابم مثبته.

خلاصه من امروز رفتم بازار و از کارتش 150کارت کشیدم لباس زیر  گرفتم.

خلاصه شب که صحبت می‌کردیم گفت که چی خرید کردی ؟نتونستم بگم 😐 خجالت کشیدم 

گفتم پارچه گفت عکسش رو بفرست ببینم 

یه پارچه قدیمی از چمدان قدیمی  مامانم  کشیدم و برای عکس فرستادم.

نمیخاستم دروغ بگم 😐حس بدی دارم .اصلا از دروع هم برم میاد 

کاش اصلا از کارتش خرید نمی‌کردم که ازم توضیح بخواد

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

حالا واجب بود بپرسه چی خریدی 

خدا صبرت بده بعد ازدواج

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

150 که پولی نیست بخواد سوال کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

🤐😭😂

ولی واقعا خرید کردی نباید دیگ میگف عکس بفرست فلان...

اما ۱ ساله باهمید چرا خجالت؟

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
وا😐

وا نداره عزیزم منم کارت شوهرم دستمه آدم اگه خسیس نباشه حتی نمیپرسه تو کارت کشیدی یا نه تازه شوهر من خوشحالم میشه که از کارت اون بکشم حس با ارزشی میکنه که از بابام نگیرممم پول اینکه دیه عکسم ازت خواسته 🫡یکم دیه باهات راحت باشه ازاینا میشه که چی خریدی گرون خریدی و .......

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
همه چی بکنار فقط تایپک هاشو بخونین دروغ گفتم دروغ گفتم😂😂😂

😂😂😂😂

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
وای خدا بهت رحم کرده برا بعدااااا حالا خوبه 150بیشتر نبوده

تازه اسی میگه وااا🤣😂نمیدونم من زیادی بی اعصابم و حوصله توضیح به شوهرمو ندارم یا بقیه خیلی پر حوصلن بمن بگه عکس بده پولشو واریز میکنم میگم دستت درد نکنه 🤣🤣🤣🤣🤣

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸