2777
2789
عنوان

ورم بدن😔

16205 بازدید | 14 پست

سلام لطفا اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید دعاتون میکنم.. مادرم 47 سالشه مشکل ضعف عضلات داره الان چند وقتیه بدنش ورم میکنه و کف پاش داغ شده و کلا تواناییشو از دست داده همون دو قدم راهیم ک میرفت و دیگه نمیتونه  دکتر بردنشم سخته انقدم دکتر بردیم  فایده نداشته ک دیگ نمیاد برای ورم بدن چی خوبه اگ کسی چیزی میدونه بگه لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیه قلب سالمه 

اعصاب؟؟؟؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ورم بدن اگه کلی باشه به کلیه وتجمع مایعات     آرتروز و..اگه فقط انتهای  بدنش وپاش هست ممکنه قلبی باشه.   تشخیص دکترا چی بوده؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اغلب ورم بدن علائم یک بیماری جدی داخلی هستش حالاکلیه، کبد، وبخصوص قلب، ایشون روحتمانزدمتخصص خوب ببریداینجاکه نشد راه حل وبیحالیش میتونه ازکبدچرب یانارسایی کبدکلیه وقلب باشه،. 

ازمایش کلیه داد گف ی کلیش کم کاره 😔

اوره بالاست   یا تجمع مایعات دارن

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ورم بدن اگه کلی باشه به کلیه وتجمع مایعات     آرتروز و..اگه فقط انتهای  بدنش وپا ...

خاکبرسر دکترا هیچی نمیفهمن همون پارسال کف پاش کلا قرمز شد گفتن ی کلیه کم کار دگ دارو هم ندادن  ک درمان بشه

خدا سلامتی رو بهشون برگردونه. ببخش که اطلاعی برای رفع ورم بدن ندارم . متخصص خوب .

خاکبرسر دکترا هیچی نمیفهمن همون پارسال کف پاش کلا قرمز شد گفتن ی کلیه کم کار دگ دارو هم ندادن ک درم ...

وآقا هیچی نمیفهمن من هم لگن و رانه پام ورم کرده میترسم سرطان باشه درد استخوان دارم و دکترا تشخیص نمیدن میگن چیزی نیست برو