2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزن لطفاً

من خودم اینکارو کردم روزی نبود از جانب بقیه سرزنش نشم واقعا حیف بود مو بلند خیلی خاصه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همون لحظه مث سگ پشیمون شدم ولی دیگه دیر بود... تا یه هفته هم گریه میکردم😅

مثل من خیلی ناراحتم همه گفتن رشد میکنه منم میگفتم ای بابا مهم نیست ولی مثل سگ پشیمونم البته الان موهام تا خط سوتینمه ولی باز اون موهای زیر باسن کجا این کجا

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

نزن لطفاً من خودم اینکارو کردم روزی نبود از جانب بقیه سرزنش نشم واقعا حیف بود مو بلند خیلی خاصه&nbs ...

منم اولین بار کوتاه کردم همه سرزنشم کردن 😑اینا اینطوری میگن آدم بدتر پشیمون میشه 

❤️
مثل من خیلی ناراحتم همه گفتن رشد میکنه منم میگفتم ای بابا مهم نیست ولی مثل سگ پشیمونم البته الان موه ...

منم موهام تا زیر باسنم بود و پرپشت... رفتم پسرونه زدم و رنگ کردم... موهام داااااغون شد...به معنای واقعی کلمه پی پی کردم تو موهام... الان موهام تا زیر خط سوتینه ولی جنسشون خوب نیست دیگه نازک و بد شدن... بگو دختر بی کار بودی اخه🤦🥴

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
منم اولین بار کوتاه کردم همه سرزنشم کردن 😑اینا اینطوری میگن آدم بدتر پشیمون میشه 

وای خیلی حرفاشون نابود کننده هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم موهام تا زیر باسنم بود و پرپشت... رفتم پسرونه زدم و رنگ کردم... موهام داااااغون شد...به معنای وا ...

مثل من نازک و کم پشت و وز و بد حالت 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

پر از حس خوب بودم و حس سبکی داشتم ...من کلا با مو مشکل دارم ،فقط وقتی بلند که میشه میاد تو گردنم پشیمون میشم 😅که اونم موقتیه ، موهام یه کوچولو بلند شده ،میخوام بعد مدتها به کم حس بلند شدن مو رو هم تجربه کنم ،باز کوتاه کنم 😁