2777
2789
عنوان

مشکل زناشویی

502 بازدید | 17 پست

سلام به همه دوستان ببخشید من تازه ثبت نام کردم تو نی نی سایت ازتون راهنمایی میخواستم چون هر کاری کردم تو کلینیک بپرسم وارد نبودم 

30 سالمه متاهل نزدیک 3 ساله ازدواج کردم متاسفانه همسرم تو رابطه مشکل داره (ببخشید که واضح میگم) مشکل زودانزالی و اسپرم کم داره قبل ازدواج واریکوسل داشت جراحی کرد الان که آزمایش داده اسپرمش نیم میله با توجه به آزمایش قبلیش که دیدم تو آزمایش قبلیش اسپرمش 2 میل بود بعد جراحی کم شده دکتر هم رفتیم بهش دارو داد ولی کمکی نکرد نمیدونم باید چکار کنیم جفتمونم داریم روانی میشیم نمیدونم چکار کنیم یعنی احتمال داره بچه دار نشیم؟      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه بعضیا بعد عمل واریکوسل بدتر میشن،ولی بعضی دکترها هم میگن حداقل سه تا شش ماه زمان می‌بره.چرا میشی،خدا بزرگه طبیعی نشد روش های ای وی اف و ای یو ای حتما میشی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

عزیزم خیلی سخته درکتون میکنم

باید به یه سکستراپی هم برین تا براتون درمان شروع کنن

ولی امیدتونو از دست ندین

منم با شوهر سابقم همچین مشکلی داشتم متاسفانه درمان نشدیم

شوهر من زود انزالی داره ولی زود بچه‌ دار شدیم. ولی کم بودن اسپرم و اینارو نمیدونم. شوهرم انزالش در ...

خداروشکر که بچه دار شدید خداحفظش کنه.نه شوهر من ثانیه ای نیست ولی خب مثلا در حد چند دقیقه

بجای راهنمایی خواهشا مسخره نکنید  چیزی که نمیدونید نظر ندید

عزیزم برای حل همچین مسائلی مثل واریکوسل برید ارولوژیست 

اگه زود....دارن برین طب سنتی یا س ک س تراپ ....

اینجا خدایی چه کمکی میتونن بهت بکنن؟

الان من بگم برو فلان قرص رو بخر بده همسرت 

جرات میکنی به من اعتماد کنی؟!!!