2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

1260 بازدید | 96 پست

دوستان خواهشا راهنمایی کنید پسری که اخلاقش خوبه و مهربونه ولی اطرافیان بگن چهره اش مردونه هست، بینی اش گوشتی و کمی بزرگه و کمی شکم داره. اگه باهاش تا مرحله آزمایش هم پیشرفت البته به اجبار و خانوادش با کلی شور و ذوق خرید کرده باشن. آیا میشه بهش جواب منفی داد؟

لطفا نگید از روز اول ردش می کردی. چون من ساکن یکی از روستاهای مشهدم و اینجا مرسوم اینه همه چی سنتی باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خودت خوشت نمیاد بگونه حرف بقیه رو بیخیال شو 

منم توی روستا زندگی میکنم و از روز اول از نامزدم خوشم نیومد بخاطر حرف اینو اون که میگفتن خوبه گوش کردم و دو هفته ای عقد کردم و الان دارم جدا میشم چون جدای اینکه دوسش ندارم شناخت نداشتم‌ ازش بعد عقد فهمیدم بچه ننه اس و الانم سر این دارم جدا میشم 

اگه دوسش نداری ک هیچ ولی به خاطر قیافه رد نکن چون بعد یه مدت عادی میشه برات اگه دوسش داشته باشی دلت برا همون قیافه نداشتشم ضعف میره😅

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

مهم اخلاقه قیافه با ی تصادف از بین میره

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏