2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

242 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها اگه رشته ی را ب اوردم ولی رشته ی دیگه ی رو الف اوردم میتونم رشته ی که ب اوردما وایسم تا الفا پر شدن ثبت نام کنم یا باید امتحان مجدد بدم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چرا میگن امتحان مجدد باید داد؟

من نشنیدم چنین چیزی 

شما اگه الف رو دوست نداشته باشی 

با ب میتونی بری رشته مورد علاقت 

هدایت تحصیلی صرفا یک پیشنهاده برای شما 

شما حای میتونی مورد اخر رو هم بری

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
حالا هر رشته ی میخام انسانی برم میگن با معدل ۱۶_۱۷نمیشه . بنظرتون نمیشه؟

بنظرم که برای انسانی ۱۶/۱۷ الف بیاری اما باز بستگی به دوتا آزمونی که دادی داره

یکی از دوستام معدلش بالای ۱۹ بود اما انسانی رو ب آورد نمره ۵۰ درصد ماجراست 

چون برای تجربی نمیشه برای همین پرسیدم عزیزم😁

من نشنیدم چنین چیزی  شما اگه الف رو دوست نداشته باشی  با ب میتونی بری رشته مورد علاقت&nb ...

مثلا اگه من رشته انسانی ب شدم ولی معارف الف میتونم انسانی ب برم ؟مدرسه قبول میکنه یا باید وایسم الفا پر شن جا بود من برم ؟مثلا اگه ب شدم  مامانم معلمه میتونم برم اداره نامه بگیرم  به این رشته علاقه دارم  نامه بده؟

بنظرم که برای انسانی ۱۶/۱۷ الف بیاری اما باز بستگی به دوتا آزمونی که دادی داره  یکی از دوستام ...

تو اداره بری بگی به این رشته علاقه دارم نامه میدن ؟ چون پارسال ۵تومن یه نفر رشوه داد تا بچش رف تجربی من مامانم معلمه میزارن ؟

مثلا اگه من رشته انسانی ب شدم ولی معارف الف میتونم انسانی ب برم ؟مدرسه قبول میکنه یا باید وایسم الفا ...

آره عزیزم 

اصلا نمیخواد بری اداره 

تایم ثبت نام ب ها برو مدرسه ای که مبخوای اسم بنویس

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
آره عزیزم  اصلا نمیخواد بری اداره  تایم ثبت نام ب ها برو مدرسه ای که مبخوای اسم بنویس

اها مرسی . اخه انگار سنیدم میگن هر رشته ی الویت اول با الف هاس کاشکی ب ها رو قبول کنن

تو اداره بری بگی به این رشته علاقه دارم نامه میدن ؟ چون پارسال ۵تومن یه نفر رشوه داد تا بچش رف تجربی ...

بعضی از مدارس قبول میکنند  انسانی چون متقاضی کمه یا میتونی صبر کنی تا الف ثبت نام بعد ثبت نام بشی

حالا استرس نگیر دیگه که نمیتونی کاری کنی صبر کن ایشالله رشته ی که دوست داری میاری