2777
2789
عنوان

دوسدارم پزشکی بخونم به نظرتون

169 بازدید | 11 پست

سلام قشنگا 

من کامپیوتر خوندم تو هنرستان و بعد دانشگاه رشته نرم افزار 

اما چند ساله گ دلم میخاد پزشکی بخونم هر بار تا شروع میرم اما باز فکر میکنم نمیتونم 

میشه راهنمایی کنین 

میشه بنظرتون؟ 

درسم و استعدادمم خیلی خوبه

کامپیوتر خیلی بهتره ها اشتباه نکن

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

۲۵ سالته؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
2804

حتما باید بری مشاورین کانون برات برنامه بریزن و پشتیبان بگیری که مدام بت زنگ بزنن و ازت بخوان درس بخونی

برای زیست باید استاد از تهران بگیری که بهت نکات تستو بگه

اگه روزی ۱۵ ساعت بخونی حتما پزشکی میاری 🌹

2805