2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢😢

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

منم الان موندم اگه یه زمانی کسی امد خواستگاریم و زن داشت قبلا   برم از اولی بپرسم یانه؟یا اگه کسی راحبه شوهر اولم اومد تحقیق عیباشو بگم یانه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
همه همینن فکر میکنن اون آدم قبلی زندگی طرف مقابلمون الان دارن از شدت حسادت منفجر میشن و دروغ میگن&nb ...

وای ای کاش بمیرم

دختره گفت باتو بهم خیانت کرد 

پسره گفت زر میزنه باهاش کات کردم بعد تو

الانم به من خیانت کرده 

حالم از این مردا که پول دارن و فکر میکنن با پول میتونن با  هر دختری  باشن و هر غلطی خواستن بکنن هیچکس هیچی نگه!!!

یکی باید تو روشون وایسه کثافت کاریم تا یه جایی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️