2777
2789
عنوان

چند روز پبش یه تاپیک درباره...

162 بازدید | 20 پست

یه دختری تاپیک زده بود درباره خود.ارضایی

بعد همه پیف پیف کرده بودن که این چه کاریه و گناهه

من گفتم اخه دختری که سنش رفته بالا و از لحاظ جنسی مزاجش گرم باشه و شرایط ازدواج نداشته باشه، خب رابطه داشته باشه که حرامه، خودارض.ایی هم گناه، پس خدا چه راهی رو برای این افراد گذاشته، 

خیلیا بهم گفتن خب صیغه کنه،  

ولی دقیقا خانمی الان تاپیک زده بود که خسته شدم از تحمل و تا کی بکارتمو حفظ کنم سنم بالا رفته، بقیه بش گفته بودن پاکیتو حفظ کن و کاری نکن 

الان من نفهمیدم نظر شما چیه، درباره این موضوع، 

از اونجایی که خدا درباره این مسئله تقریبا راهی نزاشته جز صیغه،  من بنظرم کسی که خودار.ضایی میکنه از لحاظ روحی کمتر از کسی که صیغه میشه اسیب میبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگوار فکر کردی کاربرای اینجا چی ان ؟

بانوان فرهیخته و دانا ؟

نه همه بچه دبیرستانی ان 

هیجانی و پرانرژی 

نمیدونن چطوری خودشونو تخلیه کنن میان اینجا چرت میگن 

آدم عاقل خودش میدونه باید چیکار کنه

نه که بیاد از دختر بچه ها نظر بخواد

خودارضایی گناهه

صیغه هم راستش موافق نیستم ولی چون خودم درشرایط طرف نیستم نمیتونم نظر بدم

اما درهرحال درهرکاری باید رضای خدارو درنظر گرفت

اگه ازدواج امکانش باشه از هردومورد بهتره

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
دقیقا، ولی خدا خیلییی منع کرده خودارضایی 

اونکه بله

منتها یه کسایی مثل من که نه اینکارو میکنن نه ازدواج کردن 

باید هی بزنی تو سر نیازت.همین راهو فقط داریم

برا ما هیچ پیشنهادی نداشته گویا😂😂😂

خودارضایی گناهه صیغه هم راستش موافق نیستم ولی چون خودم درشرایط طرف نیستم نمیتونم نظر بدم اما درهرح ...

خب معلومه که ازدواج راه صحیح و سالمیه

ولی همیشه با خودم فکر میکنم خدا که انقدر بزرگه که برای هرچیز راه حلی گذاشته، ولی خب با شرایط الان که ازدواج کردن سخت شده و من به شخصه مخالف صیغه هستم چ باید کرد

اونکه بله منتها یه کسایی مثل من که نه اینکارو میکنن نه ازدواج کردن  باید هی بزنی تو سر نیازت. ...

دقیقا😂🤦‍♀️ اصن جوری جا افتاده برای پسرا، که شرایط اقتصادی که خوب نیس پس نیازشونو بیرون تامین کنن

من نمیتونم واقعا

خب معلومه که ازدواج راه صحیح و سالمیه ولی همیشه با خودم فکر میکنم خدا که انقدر بزرگه که برای هرچیز ...

حالا کار ندارم و موافقم درست میگی ولی اگه به خدا بگی 

خدا میگه مگه من شرایط سخت گذاشتم برای ازدواج 

همین که دختر از قنداق دراومد و پسر هم فهمید دیگه برن ازدواج کنن 

بقیه ش رو خودتون ایجاد کردید 

درجا ام میبره جهنم چون گناه کردی به غیر از ازدواج کاری کردی 

دقیقا😂🤦‍♀️ اصن جوری جا افتاده برای پسرا، که شرایط اقتصادی که خوب نیس پس نیازشونو بیرون تامین کنن ...

چیو نمیتونی؟رابطه با پسر؟؟

پسرایی که من دیدم همون اول میگن با سک.س که مشکلی نداری؟؟بابا بزار دوماه با یکی رابطه داشته باشی ببین دختره خوبه بعد رابطه بخواه فقط میخواد بخوابه 😂

دیگه اوضاع همینه

چن سالته تو