2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تا الان شرایطی پیش نیومده که اینو بفهمم  تو حرف هم که همه میگن ما اهل مشورتیم

یه مدت که در ارتباط باشی و مسائل مختلف پیش میاد 

خودشو نشون میده 

نگران نباش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مشاور اینو میتونه تشخیص بده?

برو مشاور صحبت کن.

مثلا من یک برادر دارم خیلی اقا خیلی محجوب خیلی مودب خانواده دوست...ولییییی خدا نکنه بخواد کاری کنه خودتو ریز ریز هم بکنی حرف حرف خودشه.

باز بعضی مردها به حرف مادرشون میکنن(میشه از کانال مادرشون وارد شد) این داداش من اصلااااا!!!

برو مشاور صحبت کن. مثلا من یک برادر دارم خیلی اقا خیلی محجوب خیلی مودب خانواده دوست...ولییییی خدا ن ...

مثلا گفت من بخوام ماشین بخرم با خانومم مشورت نمی کنم چون شاید  سررسته ای نداسته باشه

ولی مثلا اسم بچه رو خانوم باید انتخاب بکنه چون بیستر برای بچه زحمت میکشه

یا مثلا میگفت یک همکارم زن ذلیله مثلا بخواد شیفتاشو جا به جا کنه زنگ میزنه از همسرش میپرسه 

از حرفاش چه برداشتی میکنی?

مثلا گفت من بخوام ماشین بخرم با خانومم مشورت نمی کنم چون شاید  سررسته ای نداسته باشه ولی مثلا ...

واسه شیفت جابجا کردن بله باید با همسر مشورت کرد.شاید خانومت اون روز کاری داشته باشه.

واسه ماشینم همینطور.بگو نمیشه که بری بنگاه بیای مثلا بگی وانت خریدم یا مثلا پراید خریدم.

ادم باید مشورت کنه.

مشورت کردن مرد با خانومش به معنای زن ذلیلی نیست.

اینو بهش بگو.

ببین چی میگه.

بنظرم کمی خود رای.

مثلا گفت من بخوام ماشین بخرم با خانومم مشورت نمی کنم چون شاید  سررسته ای نداسته باشه ولی مثلا ...

واسه اسم بچه هم بگو نظر پدر بچه مهمه.مثلا شاید من اسمی گذاشتم که از نظر تو خوش اهنگ نبود یا دوست نداشتی بگو من نظر تو واسم مهمه.

بذار بفهمه زندگی یعنی مشورت.

بگو حتی مشورت با بزرگترهامون

منم بخاطر همین حرفاش مردد شدم 

شوهر من کمی خود رای.ولی وقتی از کانال مامانش وارد میشم.قشنگ کوتاه میاد.ولی بعصی مردها به هیچ صراطی مستقیم نیستند...حرف هیچکس قبول ندارن حتی مادرشون رو؛ زن که بماند!!...