اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7035 عنوان تعین رشته 52 بازدید | 8 پست سلام بچه ها برای انتخاب رشته پایه نهم .میگن نمره پایانی مهمه و اگه معدل پایانی ۱۶_۱۷بشه خودمون میتونیم انتخاب رشته کنیم؟ 1402/03/23 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15881 نمره امتحان نوبت دومت با پایه هفتم و هشتم مهمه زیاد ..سعی کن رشته ای انتخاب کنی که بعدا پشیمون نشی از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7035 نمره امتحان نوبت دومت با پایه هفتم و هشتم مهمه زیاد .. سعی کن رشته ای انتخاب کنی که بعدا پش ... ن من میخوام برم انسانی میخوام ببینم با معدل ۱۶_۱۷میتونم برم؟
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7035 نمره امتحان نوبت دومت با پایه هفتم و هشتم مهمه زیاد .. سعی کن رشته ای انتخاب کنی که بعدا پش ... الان میخوام همین جوری حساب کنم نمره نوبت دوم هفتم و هشتم و نهم جدا جدا حساب کنم ؟یا باید تقسیم بر چیزی باشن؟
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15881 ن من میخوام برم انسانی میخوام ببینم با معدل ۱۶_۱۷میتونم برم؟ نمیخام ناامیدت کنم اما نه بالا ۱۸ باید باشی یا این که شهریور بری و نمرتو ارتقاع بدی و امتحان بدی ..با این نمرات میتونی بری علوم معارف اونم مثل انسانی .. از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15881 الان میخوام همین جوری حساب کنم نمره نوبت دوم هفتم و هشتم و نهم جدا جدا حساب کنم ؟یا باید تقسیم بر چی ... همشون ضریب یکن مهم همین امتحان نوبت دومت بود سالا قبل فقط یکم تاثیر دارن از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7035 نمیخام ناامیدت کنم اما نه بالا ۱۸ باید باشی یا این که شهریور بری و نمرتو ارتقاع بدی و امتحان بدی .. ... پس شنیدم با۱۶رفتن . اون وقت یه چیز اگه برم اداره بگم من به این رشته علاقه دارم چی ؟ نامه ی چیزی میدن ؟
اساتر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7035 اون وقت یه چیزی نمره تکوینی را با پایانی ضرب میکنن یا تقسیم که نوبت دوم بدست میاد؟
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 15881 پس شنیدم با۱۶رفتن . اون وقت یه چیز اگه برم اداره بگم من به این رشته علاقه دارم چی ؟ نامه ی چیزی میدن ... یا باپارتی رفتن یا غیرانتفاعی بعید میدونم با این نمره بشه رفت خیلی سخت گیر شدنآره برو شانستو امتحان کن از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم