2777
2789

مثلا با رفیقت میری جایی خرج کنی 

اینجوری اسمتو میذارن با مرام🤣🤣بیییییخیاالل

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا با رفیقت میری جایی خرج کنی  اینجوری اسمتو میذارن با مرام🤣🤣بیییییخیاالل

شما روانشناشی 

میشه جواب این سوالمو بدی ممنون میشم 

میگن تو رابطه عاطفی اقایون ییشتر با مرام معرفت عاشق میشن 

دقیقا باید چی کار کرد اون مرام معرفتو بهشون نشون داد 

میشه بگی چه کار هایی میکنه که شده معرفت ؟

خیلی کارا کرده ک از نظر خودم نشونه بامعرفتیشه 

مثلا چند وقت پیش مریض شده بودم نصفه شبا میومد می‌بردم دکتر یه شب بردم دکتر تا ۳ شب علاف من بود فرداش هم میخاست بره کار 

این یکی از کارهاش بود 

شما روانشناشی  میشه جواب این سوالمو بدی ممنون میشم  میگن تو رابطه عاطفی اقایون ییشتر با ...

ببین عزیزدلم احترام و صداقت تویه رابطه خیلی مهمه 

وقتی تو صداقت داشته باشی و هر اتفاقی افتاد راستش رو بگی ینی ته مرام معرفت رو گذاشتی  براش

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
شما روانشناشی  میشه جواب این سوالمو بدی ممنون میشم  میگن تو رابطه عاطفی اقایون ییشتر با ...

وقتی ناراحت بود کنارش باشی 

جوری رفتار کنی. ک انگار غم اون غمه توجه

حالشو زیاد بپرسی موقع ناراحتی یا مریضی...

اینا همش نشونه معرفت و شعور ی ادمه