2777
2789
عنوان

دروغ گفتم 😑😑😑😑😑😑🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 64 پست

اتفاقا از حالا هم از کارتش خرید کن و هم رفتارش در این زمینه رو بسنج! 

دارین آشنا می شین دیگه! خب فرصت خوبی بشناسی ببینم در مورد مسائل مالی چطور آدمیه؟! یه وقت خسیس نباشه خدای نکرده! 

بعدم  تا حالا که خرج نکردی از کارت، حتما بهش بگو از پول خودت یا پدرت بوده چون عقد نیستید! 

این نگفتن ها و حدس زدن افکار و رفتار دیگران، اونم دوره آشنایی قبل ازدواج، اصلا معنی نمیده! 

اشتباه کردید از حالا نتونی در مورد مسایل صحبت کنی در اینده اصلا نمیتونی

اخه رسمی که نیستیم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بعد یه ماه ۱۵۰خرج کردی اونم پرسیده...  ای خدا😐

حتما بیچاره تعجب کرده از کجا ۱۵۰تومن رفته 😂آخه خرج نکرده بودم تا حالا 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اخه رسمی که نیستیم 

باشه اشکالش چیه شما دیگه تو دوران تیرکمون شاه نیستی اینو باید درک کنی باید بتونی حرفتو بزنی خجالت چی لباس زیر چه خجالتی داره شامل خیلی چیزا میشه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
میگفتی پارچه وقتی گفت عکس بده عکس لباس رو میفرستادی 😐دیگه ازت نمی پرسید

😂😂😂😂نه بابا من خیلی کم رو ام 

اگر چه از روی ذوق و عشق و.. پرسیده باشه ولی براش جا بنداز توضیح نخواد بعده خرید! چیکار داره چی خرید ...

دقیقا منم حس خوبی نگرفتم! 

اما به نظرم با یک برخورد نمیشه قضاوت کرد... 

بهتره اسی در این مورد رفتار طرفش رو بیشتر بسنجه.. 

یعنی این یه سال چیزی بینتون پیش نیومده که اینو خجالت میکشیدی بگی؟؟🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️

چه چیزی ؟نه 

رابطه مون با احترام و فاصله بوده .۷ساعت هم که فاصله داریم

به به چشممون روشن 😂😂😂

چی شد؟

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
هیچی معتاد نشدی ب سایت؟ 

اهان سلام خوبید شما ببخشید نشناختم راستش روزی ۳۰ دقیقه را اگه معتادی بدونی 

اتفاقا از حالا هم از کارتش خرید کن و هم رفتارش در این زمینه رو بسنج!  دارین آشنا می شین دیگه! ...

نه کارت خودشه .

خودش گفته هر چی دوست داری بخر .منم چیزی نخریده بودم تا حالا خودش می‌گفت چرا استفاده نمیکنی