2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقت کن اگر ساعت های زیادی ناشتا بودی قند کاذب بالا میره اگرم ساعت ناشتا کم باشه یا شب قبل چیز شیرین خوردی دقیق نمیشه همسر من یکبار موز خورده بود رفت از داد 112 بود بعد که تکرار کرد نرمال شده بود 76

خودمم روزه بودم یکبار کارشناس آزمایشگاه ازم آزمایش نگرفت گفت چون ساعت ناشتا زیاده قند ناشتا کاذب بال ...

اها نمیدونم والا اخه یمدته همش زود گشنم میشه وحالت خستگی واینا دارم ترسیدم یهو

خدایاااااشکرررت♥
دقت کن اگر ساعت های زیادی ناشتا بودی قند کاذب بالا میره اگرم ساعت ناشتا کم باشه یا شب قبل چیز شیرین ...

یعنی چقد ناشتا باشی قند کاذب میشه من حدود دوازده ساعت ناشتا بودم قندم ۱۲۱بود اما دو ساعتم ۱۱۱

یعنی چقد ناشتا باشی قند کاذب میشه من حدود دوازده ساعت ناشتا بودم قندم ۱۲۱بود اما دو ساعتم ۱۱۱

از خود آزمایشگاه بپرس من روزه بودم ساعت 7 عصر بود گفت اگر مثلا ساعت 5 عصر بود ازت میگرفتم الان ناشتات زیاده قندت کاذب بالاست

سلام عزیزم میخواستم ببینم سال پیش که یازدهم بزرگسالان بودی پاس کردی دوازدهم و چجوری بود سخت بود امتح ...

سلام گلم من یازدهمو داخل تو ترم تموم کردم نمیشه، داخل یه ترم دوازدهم هنوز امتحان ندادم نهایی هس سخته از دی ماه باید دوازدهم امتحان بدم 

خدایاااااشکرررت♥