بچه ها من شوهرم ازاوایل آشنایی سخت پول خرج میکرد.. یعنی تا چیزی نمیخواستم دست به کارت نمیشد.. میخرید اما با حسای وکتاب...برام خدایی خرج میکرد ولی هی باید یاد آوری میکردم..گوشی هم حتی برام خرید ولی چه طور بگم یه جوری که خرج کردنش به ادمنمیچسبید
خلاصه من همیشه مردد بودم که همسرم خسیس یا بلد نیست..
ولی چون ویژگی خوب زیاد داشت به چشمم نیومد این مسئله تا اومدیم زیر یه سقف ..با چندتا مشاور صحبت کردم گفتن همسرت خسیس نیست بلکه اهل صرفه جویی ومدیریت درست..ولی بازم شک داشتم..
به یه مشاور دیگه زنگ زدم خیلی خوب راهنماییم کرد گفت خساست سطح بندی داره وعلت این مردد بودنت همین... چون خساستش زیاد نیست از ۱۰۰درصد همسرت ۳۰درصد خساست داره..که بااینکه خساست درمان نداره اما میشه بازم با مشاوره اومدن وچندتا رفتار ازجانب خودت ۱۰درصدش روکاهش داد..گفت پوست کلف باش..نزار بهت بربخوره..باهاش صحبت کن..
نشستم باهاش صحبت کردم..خیلی آروم دیدم خیلی تغییر کرده..حرفای مشاور روبهش گفتم درظاهر انکار میکرد وبه شوخی میزد ولی حس کردم واقعا قبول کرده ولی به روی خودش نمیاره
گفت تو مشاورم باش من مشاوره نمیرم..
حالا یه مدت خیلی خوب شد ولی دوباره امشب گفتم میخوام برم بازار گفت توبرو خرید کن من بعدا پولش رومیدم گفتم ولی من الان فقط ۴۰۰توحسابمه..دیدم خودش روزد به خواب...مشاور خیلی تاکیید کرد که پوست کلفت باش و هرچی سنش بالاتر بره لارج تر میشه وخیلی بهتر میشه..ولی دوباره امشب نتونستم و قهر کردم گفتم من اصلا فردا بازار نمیرم..
خیلی تلاش کردم قوی باشم ولی نشد
..