2777
2789
عنوان

خساست همسر

597 بازدید | 63 پست

بچه ها من شوهرم ازاوایل آشنایی سخت پول خرج می‌کرد.. یعنی تا چیزی نمیخواستم دست به کارت نمیشد.. میخرید اما با حسای وکتاب...برام خدایی خرج میکرد ولی هی باید یاد آوری میکردم..گوشی هم حتی برام خرید ولی چه طور بگم یه جوری که خرج کردنش به ادم‌نمیچسبید

خلاصه من همیشه مردد بودم که همسرم خسیس یا بلد نیست..

ولی چون ویژگی خوب زیاد داشت به چشمم نیومد این مسئله تا اومدیم زیر یه سقف ..با چندتا مشاور صحبت کردم گفتن همسرت خسیس نیست بلکه اهل صرفه جویی ومدیریت درست..ولی بازم شک داشتم..

به یه مشاور دیگه زنگ زدم خیلی خوب راهنماییم کرد گفت خساست سطح بندی داره وعلت این مردد بودنت همین... چون خساستش زیاد نیست از ۱۰۰درصد   همسرت ۳۰درصد خساست داره..که بااینکه خساست درمان نداره اما میشه بازم با مشاوره اومدن وچندتا رفتار ازجانب خودت ۱۰درصدش روکاهش داد..گفت پوست کلف باش..نزار بهت بربخوره..باهاش صحبت کن..

نشستم باهاش صحبت کردم..خیلی آروم دیدم خیلی تغییر کرده..حرفای مشاور روبهش گفتم درظاهر انکار میکرد وبه شوخی میزد ولی حس کردم واقعا قبول کرده ولی به روی خودش نمیاره

گفت تو مشاورم باش من مشاوره نمیرم..

حالا یه مدت خیلی خوب شد ولی دوباره امشب گفتم میخوام برم بازار گفت توبرو خرید کن من بعدا پولش رومیدم گفتم ولی من الان فقط ۴۰۰توحسابمه..دیدم خودش روزد به خواب...مشاور خیلی تاکیید کرد که پوست کلفت باش و هرچی سنش بالاتر بره لارج تر میشه وخیلی بهتر میشه..ولی دوباره امشب نتونستم و قهر کردم گفتم من اصلا فردا بازار نمیرم..

خیلی تلاش کردم قوی باشم ولی نشد

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اصلا نداشته باشه...آمار زندگیتو داری؟

بله عزیزم..خدایی ازاون دست زنایی هستم که درکم بالاست..

تعریف نمیکنم ولی تاحالا ازش خواسته نا به جا نداشتم

رویه خودتو ادامه بده قهر فقط و فقط کارتو خراب تر میکنه

خب آخه یه می آن پس انداز داشتم‌نمیخواستم بهشون دست بزنم..فقط هم تو کارتم جدا ازاون پس انداز ۴۰۰بوده..

وقتی خودش رد زد به خواب منم که نمیتونم با ۴۰۰برم‌بازار..

من خودم شاغلم ولی فعلا دوماه به علت جابه جایی شغلم حقوق دریافت نمیکنم

۲۳سالمه..۲۶سالش

من دوساله ازدواج کردم شوهرم فقط یبار پول تو جیبی داد اونم که با دعوا و گریه زاری گرفتم...عوضش میگ کارت من و تو نداره هر چی خواستی برو بگیر از کارت من...ولی مگ میشه خرید؟همش آمار ریزو درشتشو داره.بخدا اونقد سر این قضیه بحث کردم که آخر ول کردم..منتظرم خودم برم سرکار دیگ منتیم نباشه

پیله کن بهش  جواب نمیده؟  اخ خدا این مردا نمیدونن وقتی هنو ب بلوغ فکری نرسیدن نباید ازدو ...

نه ببین خیلی ویژگی خوب داره..ولی مشاور هم بهم گفت.. این رفتارا دست خودشون نیست..به خاطر مدل بزرگ شدنشون..

میدونم که همسرم دست خودش نیست وقتی باهاش صحبت میکنم میره تو فکر میگه واقعا نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنم دست خودم نیست

حالا شاید تا فردا بزنه برات 

میشناسمش

فردا صبح زنگ میزنه خانم مگه نرفتی منم میگم نه توکه دیشب خوابیدی..

اونم میگه من که گفتم خانم شما برو خرید کن من بعدا بهت میدم..منم میگم خب من خریدام بیشتر از ۴۰۰ اونم یه جوری میپیچونه..ببین یه جورایی سقف محبت مالیش کوتاه..مثلا گفتم بااسنپ میرم زنگ میزنم برام بگیر گفت باشه اما وقتی حرف خود پول بازار شد خودش رو زد به خواب

بله عزیزم..خدایی ازاون دست زنایی هستم که درکم بالاست.. تعریف نمیکنم ولی تاحالا ازش خواسته نا به جا ...

میفهمم.میگم یکی منو راهنمایی میکنه یه فکر خیلی بد به سزم زده بخاطر همونم خوابم نمیبره..همسر من از همون اول احساس کردم سرد مزاجه.ازدواجمون سنتی بود شناختی نداشتم..الان بعد دوسالم بازم همچنان همینجوره..یه وقتایی خوبه ها ولی دوباره برمیگرده به حالت قبلش.خسته شدم از بس من بهش درخواست رابطه دادم.بخدا دیگ بریدم