2777
2789
عنوان

یعنی من گناه کردم؟ عذاب وجدان دارم

1820 بازدید | 61 پست

خواهش میکنم گزارش نزنید اومدم درد و دل من یه دوست دارم چندین ساله با هم رفیقیم خیلی دوسش دارم و پنهونی از شوهرم میبینیم همو چون شوهرم خوشش نمیاد از دوستم.... دوستم متاهله با شوهرش مشکل داره دوسش نداره داشتن طلاق میگرفتن ولی نهایتا بخاطر بچشون بهم برگشتن دوستم ۷ ساله با یه آقا تو رابطس بهم بدجور وابسته شدن همش زنگ و پیام یا همو میبینن ولی رابطه جنسی نمیدونم دارن یا نه ... آقا هم مثله دوستم متاهله من خیلی دوستمو نصیحت کردم که نکن به بچت فک کن به بچه اون آقا فک کن ولی فایده نداش...امروز با حال بد زنگ زد رفتم دنبالش نگو آقا اینو بلاک کرده بحثشون شده دوستم قرار بوده با شوهرش بره یه مجلسی اینم گفته حق ندادی بری اونجا پره پسره دوستمم گفته باید برم و بحث بالا گرفته تو چند روز غذا نخورده داغون شده همش گریه گفت کمکم کن قسمم داد منو ببر پیش د ع ا  گ ی ر میخ ام خواب بندش کنه بیام به پام التماسم کنه  من خانمی میشناسم فا لگ ی ر ه منم اجبارا رسوندمش و برگشتم ولی عذاب وجدان دارم حس میکنم تو گناهش شریک شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم ب این فک میکنم شوهرش نمیزاره بره جایی ک پسر هست بعد زنش ۷ ساله بهش خیانت میکنه!

شوهرش نه دوس پسرش نمیذاره با شوهرش بره مهمونی که پسر هست این جوکه سمه نمیدونم چیه😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دارم ب این فک میکنم شوهرش نمیزاره بره جایی ک پسر هست بعد زنش ۷ ساله بهش خیانت میکنه!

نه بابا اون مرده که باهاش دوسته گفته نرو. اونجا پر گسرع. بعد این هر شب پیش شوهرش می‌خوابه هیچی نیست.فازشونو نمیفهمم🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️

بله، نباید مداخله میکردی. یه بار دوبار سه بار نصیحت کردیش که رابطه فرازناشویی نداشته باشه، وقتی دیدی گوش نمیده، باید رهاش میکردی کلا...فردا برای خودت هم مشکل درست می‌کنی تو زندگی شخصیت سر این دوستت. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

اینو یه جا خوندم

خداوند میفرماید هرکس سرنوشت و زندگی خودش را از کسی غیر من بخواهد و در خانه کسی غیر من را بزند سرنوشت او را به همان فرد واگذار کرده و رهایش میکنم

خواهشا گول چنین افرادی رو نخورین و دچار شرک نشید

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲