2777
2789

منم هم ضدافتاب میزنم هم کلاه هم دستکش بازم سیاه میشم

افتاب خیلی خرشده🥲

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کلاه و عینک آفتابی استفاده کن حتما

مارک ضدآفتابت چیه! رنگیه یا بی رنگ؟

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
من کرم معجزه دیدم دوستم گرفته مثه برف شده پوستش 😐اطلاعی ندارم که چیا داره فقط فهمیدم از عطاری گرفته

نمیدونی چن وقت استفاده کرد؟ 

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
من فکر کردم فقط من اینطورم

نه افتاب تیزه 

کسایی ک پوستشون گندمیه زودتر میسوزن تاکسایی ک سفیدن

[QUOTE=295685718]من کرم معجزه دیدم دوستم گرفته مثه برف شده پوستش 😐اطلاعی ندارم که چیا داره فقط فهمیدم از عطاری گر میگن داغون می‌کنه پوست رو بعد به مدت ک قطع کنی

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....