2789
عنوان

شوهر خسیسم

295 بازدید | 11 پست

هر وقت میخوام ازش پول بگیرم جونش بالا میاد تا پول بده تو عقد هستم بابام ک از وقتی من شوهر کردم هر وقت پول میخوام میگه به شوهرت بگو به شوهرم میگم میگه از بابات بگیر گیر کردم بخدا موندم این وسط 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد شوهراتون خسیسن

خیلیا میگن وظیفش نیس

والا من دوس پسرم

تو املاکه معامله میزنه نصف پولشو میده ب من بدون اینکه من بگم

چشونه این مردا؟ 

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

اگه واقعا مطمئنی خسیسه چرا ادمه میدی؟مشاوره هاهم نمیتونن راهکار بدن برا ادم خسیس چندتا موارد هست که کلا میگن بااینا ازدواج نکنین یکیش همین خسیسه

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
بیشتر بابات خسیسه که تورو کوچیک میکنه

خب وقتی عقد کرده رسما وظیفه شوهرشه پول و خرجی بده الان که نامزده برا دوزار خرجی دادن زورش میاد فردا روزبعد عروسی چطور مبخواد همه مخارج یه زندگی رو بده

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

4 ساله تو عقدم من ک اصلا دیگ انقد فرورم شکسته شده پیش بابام ک بهش نمیگم اونم به روی خودش نمیاره شوهرم همچنان میگه از بابات بگیر منم نمیخوام بهش بگم بابام نمیده نمیخوام خانوادمو پیشش کوچیک جلوه بدم یواشکی کار میکنم میگم بابام داده

4 ساله تو عقدم من ک اصلا دیگ انقد فرورم شکسته شده پیش بابام ک بهش نمیگم اونم به روی خودش نمیاره شوهر ...

4 ساله تو عقدی عزیزم و ازدواج دومت هم هس حتما رابطه جنسی داری با همسرت صد در صد پس چرا پول بهت نده؟ و عجیبتر بهت میگه از بابات بگیر🙄🙄چن سالته؟ که 4سال تو عقدی؟؟؟ 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰