2777
2789
عنوان

میترسی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
مرسی عزیزدلم حتما میرم دنبالش اصلا همین الان دلشوره دارم هی میگم نکنه باید ب کسی پولی چیژی بدم یادم ...

زندگیه دیگه گاهی اینقدر فشارمیاره از صدجای ادم میزنه بیرون.دکتر خوب کم نیست کمک میکنن منم بعد فوت داییم بهم ریختم هر شب کابوس کابوس خیلی حالم بد بود دکتر رفتم الان خوبم دلتنگی هست که باید تحمل کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگیه دیگه گاهی اینقدر فشارمیاره از صدجای ادم میزنه بیرون.دکتر خوب کم نیست کمک میکنن منم بعد فوت دا ...

اره واقعا گاهی نیازه ادم ب روانش اهمیت بده

خدارحمت کنه داییتونو گلم

ناراحت اخه؟؟ همونا منو دیوونه کردن من ی دختر شادو اروم و صبور بودم ایقد عذابم دادن ایق اذیتم کردن ...

خدا ازشون نمیگذره زمین گرده و خدا حاکمم مطمئن باش هیچ قدرتی بالاتر از قدرت نیست عزیزم من دختر ۱۹ساله هیتم تا میتونی قران بخون اصلا صلوات بخدا خدا خودش میبینه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

خدا ازشون نمیگذره زمین گرده و خدا حاکمم مطمئن باش هیچ قدرتی بالاتر از قدرت نیست عزیزم من دختر ۱۹ساله ...

خدا ب پسره دختر داده نفرینش نمیکنم ولی ی حسی بم میگ همون بلاهایی ک سرم اورد سر دخترش میاد

افرین ب درکت گلم

منم۲۲ سالمه

خدا ب پسره دختر داده نفرینش نمیکنم ولی ی حسی بم میگ همون بلاهایی ک سرم اورد سر دخترش میاد افرین ب د ...

عزیزم باریکلا فقط واگذار کن به خدا🥺

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بیماریه بدیه چطوره بیماریش؟؟ یکم برام توضیح بده و علائم بگو ببینم چطوریه

تمام اون چیزایی که در گذشته بعنوان جن زدگی ازش یاد میکردن حاصل به بیماری بنام اسکیزوفرنیه

سطوح مختلفی داره و قابل کنترله 

پاسه شما شدید نیس مطمینا

اینکه صداهایی رو میشنوید که بقیه نمیشنون و در موارد شدیدتر چیزایی رو میبینید که بقیه نمیبنن

و اینا کاملا واقعی بنظر میان،نه بشکل توهم؛اما خوب ساخته ذهن خودتونن

مرسی عزیزدلم حتما میرم دنبالش اصلا همین الان دلشوره دارم هی میگم نکنه باید ب کسی پولی چیژی بدم یادم ...

ببخش اومدم این تاپیکت.منم ۱۰سال پیش این اتفاق افتاده برام .هرچی دکتر اینارفتم گفتن چیزی نیس .

بعدرفتیم‌پیش یه دعانویس ازیاسین چندبار ردم کرد بعد اون خوب شدم

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
ببخش اومدم این تاپیکت.منم ۱۰سال پیش این اتفاق افتاده برام .هرچی دکتر اینارفتم گفتن چیزی نیس . بعدرف ...

ن عزیزم خواهش میکنم

حالا من گفتم ی روانشناس برم‌ مشاوره بگیرم ولی ب درخاست دوستان حتما ی سرکتاب هم برمیدارم