2777
2789
عنوان

میترسی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
حتما حتما حتما برو دکتر و بگو نترس چیز وحشتناکی نیس ولی میتونه اسکیزوفرنی باشه،برو دکتر که پیشرفته ...

بیماریه بدیه چطوره بیماریش؟؟

یکم برام توضیح بده و علائم بگو ببینم چطوریه

اره حتی یبار موقع درس خوندن صدا شدید جیغ شنیدم رفتم مادرمو بیدارکردم تا مادرم اومد صدا رفت مامانم ...

اووووف چه بددد...

به تظرم با یه دکتر حرف بزن که ترست آروم تر لبشه واقعا این ترس و ابهام سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه_سوره ناس و عصر_ایت الکرسی. صبح پیش روانپزشک نوبت بگیر چون باید از کسی کمک بگیری ذهنت پریشون و ...

خیلی مضطربم خیلی بی دلیل استرس دارم و فکرم پره همش خس میکنم یچیاییو یادم رفته همش فک میکنم میگم چ کارایی مونده بکنم؟ حال ذهنیم بده

وسواس فکری اسمشه یاهرچی نمیدونم

نفسم تنگ میشه از فکر زیاد سرم سنگین میشه

جادوت کردن فک کنم

پارسال ی هفته قبل عروسیم بااینکه عاشق شوهرم بودم

بش گفتم طلاق میخام از دلم زده شده بود

رفتیم سرکتاب برداشتیم فهمیدیم مادره نامزد قبلیم طلسم نمدونم چی کرده تو قبرستون یمدت بهتربودم باز حالم بدشده

خیلی مضطربم خیلی بی دلیل استرس دارم و فکرم پره همش خس میکنم یچیاییو یادم رفته همش فک میکنم میگم چ کا ...

حتما باید کمک بگیری دارودرمانی میکنی حالت بهتر میشه خواستی هم چندجلسه روانشناس برو ولی بنظر دارودرمانی بیشتر نیاز داری انشالله حالت بهتر بشه.

حتما باید کمک بگیری دارودرمانی میکنی حالت بهتر میشه خواستی هم چندجلسه روانشناس برو ولی بنظر دارودرما ...

مرسی عزیزدلم حتما میرم دنبالش

اصلا همین الان دلشوره دارم هی میگم نکنه باید ب کسی پولی چیژی بدم یادم برع

کارا فردام چیه چیکارکنم

چ چیزایی نیازدارم براخودم چ بخرم چ نخرم

فکرم پره

پارسال ی هفته قبل عروسیم بااینکه عاشق شوهرم بودم بش گفتم طلاق میخام از دلم زده شده بود رفتیم سرکتا ...

ای خدا 

خدا الهی نگذره از اینجور ادمااااا خدا بدبختشون کنه احتمالا کار اون افریطس ببخشیدا ناراحت نشی حالم بد شد

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

زیاده یکم ولی ملک هم میگن خوبه

دریته ولی برای دوری از شیطان و جن...  و اینم بگم میتونی حتی وقتی بیرونی صوتو تو خونه بزاری پخش شه

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

ای خدا  خدا الهی نگذره از اینجور ادمااااا خدا بدبختشون کنه احتمالا کار اون افریطس ببخشیدا نارا ...

ناراحت اخه؟؟ همونا منو دیوونه کردن

من ی دختر شادو اروم و صبور بودم

ایقد عذابم دادن ایق اذیتم کردن عین حیون هارشدم

منی ک دلم نمیومد چپ نگا مامانم کنم مامانمو هل میدادم بیرونش میکردم ب همه فش میدادم

عصبیم کرده بودن خوب شدم ولی این استرس همیشگیو بم دادن😞 همش استرس دارم هنو خاب میبینم با اون برگشتم داره همون عذابازو بهم میده تو خاب با استرس وتپش قلب پامیشم خدا ازشون نگذره