2777
2789
عنوان

بی بی چکم کمرنگ شد

108 بازدید | 4 پست

هشت روز از پریودیم گذشته امروز بی بی چک. ز دم بعد از ۷ دقیقه مثبت شد ولی کمرنگ عصر زدم شنیدم باید صبح باشه ممکنه حامله باشم ولی چون عصر بود کمرنگ شده برا شما پیش اومده منتظرم صبح بشه یکی دیگه بزنم علایم حاملگی چیه ؟؟

بعد ۷دقیقه خیلی معتبر نیست.ذهنتو مشغولش نکن.صبح بزن حتما ان شالله مثبته دیگه نزن برو آزمایش بده.علائم حاملگی تو هرکسی متفاوته از علائم شبیه پربودی تا تهوع.من فقط زیاد جوش زدم و خیلی اخلاقم تند شده بود و یکم کمردرد و درد سینه داشتم  

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بعد ۷دقیقه خیلی معتبر نیست.ذهنتو مشغولش نکن.صبح بزن حتما ان شالله مثبته دیگه نزن برو آزمایش بده.علائ ...

منم دقیقا همینارو دارم دمای بدنم بالاس بدنم کوفتس و زود رنج شدم تپش قلبمم بالاس و زیر شکمم و کمرم درد می‌کنه عجیبه ک یهو صورتمم جوش زد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دقیقا همینارو دارم دمای بدنم بالاس بدنم کوفتس و زود رنج شدم تپش قلبمم بالاس و زیر شکمم و کمرم در ...

احتمالش هست باردار باشی 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

اگع باردار باشی شبم بزنی مثبته.به نظر من که اگه خط انداخته بارداری.اگرم میگن صبح بخاطر اینه که صبح دقیق تره. بی بی چک الکی خط نمیندازه .بازم امتحان کن 

امیدم به خودته خداجون