2777
2789
عنوان

فقط منو دیده

154 بازدید | 5 پست

همیشه تا میخام چیزی بخرم انقد میرم میگردم پرس و جو میکنم تا اون چیزو با مناسب ترین قیمت بخرم ولی تا میخرمش ب ی روز نمیکشه اون وسیله رو جایی دیگه میبینم با نصف اون قیمت ..یا مثلا برا خونه گرفتن کللللی گشتم تا ی خونه مناسب بگیرم الان ک من خونه رو گرفتم امشب تو جمع چنتا از دوستان بودیم که همه تو این ماه خونه عوض کردن همه نصف من خونه گرفتن با کیفیت بهتر بخدا فقط بغض کرده بودم از شانسم هیچوق هزار تومنم دوتومن نمیشه همیشه هم پول کم در میاریم زیاد پس میدیم نمیدونمچی بگم واقعا نمیدونم چرا چرا فقط با من لجه ناشکری نمیکنم شکرش بخاطر دختر قشنگم بخاطر همسرم ولی چرا من

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

چون حساسی

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
چون حساسی

بخدا ی مدل مانتو تو نت دیدم انقد گشتم تا مدلش فقطی مغازه پیدا کردم پونصدو پنجا بخدا تو دستم بود رفتم مغازه بعدی دویس کمتر پولش بود همون جنس همون کیفیت

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینجوریه چرا

حس میکنم پولت برکت نداره همیشه صدقه بده 

بجز صدقه های روزانه ای ک میدم هر ماه هم ی صدقه کنار گذاشتم