2821
2789
عنوان

کما

1508 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی دور و برش مریض کمایی بوده خواهر من بعد ۱۱ روز چشماش باز میکنه  ولی عکس العملی نداره 

دستاش و پاهاش تکون میده 

پاهاش و قراره اتل کنن برا اینکه بد فرم نگیره کسی بوده  دور و برتون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب خداروشکر داره به هوش میاد ۸خیلی خوبه .برادر زاده من دوهفته کما بود یواش یواش سطح هوشیاریش بالا ا ...

ترو خدا بهم بگو 

اینکه عکس العملی نداره یعنی خوب میشه هوشیاریش بالا میره  برادر زاده ات تصادف کرده بود 

چشماش و باز میکرد اونم بی عکس العمل ؟

چشماش روباز میکرد ولی دکتر گفت تکون دادن دست وپا ربطی به هوشیاری نداره غیرارادی هست همین که سطح هوشیاریش داره بالا میره نشونه خیلی خوبیه

ترو خدا بهم بگو  اینکه عکس العملی نداره یعنی خوب میشه هوشیاریش بالا میره  برادر زاده ات ت ...

دکترش چی میگه درمورد وضعیتش .؟ برادرزاده منو یه ده روز دکتر میگفت دعا کنید وقتی سطح هوشیاریش اومد بالا گفت خطر رفع شده دوهفته تومراقبت های ویژه بود بعد اومد بخش لگنش ویکی ازپاهاش هم شکسته بود

چشماش روباز میکرد ولی دکتر گفت تکون دادن دست وپا ربطی به هوشیاری نداره غیرارادی هست همین که سطح هوشی ...

نمیدونم چی میشه ولی داریم زجر دنیا رو میکشیم قلبمون تا شده

دکترش چی میگه درمورد وضعیتش .؟ برادرزاده منو یه ده روز دکتر میگفت دعا کنید وقتی سطح هوشیاریش اومد با ...

امروز گفت بهتره وصعیتش ولی قراره پاهاش اتل کنن ک فرم پاهاش عوض نشه 

2824
2823
2791
2779
2792