2777
2789
عنوان

عمل افزایش قد

17083 بازدید | 25 پست

ب نظرتون انجام بدم

قدم 150

هزینه عمل هم خیلی زیاده

بخام15 سانت اضافه کنم باید 400میلیون خرج کنم

تو دو مرحله انجام میشه

هزینش زیاده، باید ماشینمو بفروشم بخاطرش، ارزش داره ب نظرتون؟ 

خیللللی دوس دارم قدم بلند بشه اما اين همه هزینه کردنم برام زیاد😔

اولا پونزده سانت نباید عمل کنن.

دوما بسیار بسیار عمل پر ریسکی هست و امکان ناقص شدن پاهای فرد زیاده.به خدا این چیزا تو ایران و امثال ایران هست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قدمت کوتاهه نمیگم بلنده اما نه کوتاهی که مشکل داشته باشه.۱۶۰ چه کاری برات انجام میده آخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نکنید با خودتون و جامعه اینجوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا پونزده سانت نباید عمل کنن. دوما بسیار بسیار عمل پر ریسکی هست و امکان ناقص شدن پاهای فرد زیاده. ...

خیلی تاثیر داره تو زندگی

من بخاطر همین کوتاهی قدم دانشگاه فرهنگیان ردم کرد

خیلی جاها دیگه هم ب مشکل خوردم 😔

خیلی تاثیر داره تو زندگی من بخاطر همین کوتاهی قدم دانشگاه فرهنگیان ردم کرد خیلی جاها دیگه هم ب مشک ...

یه کفش لژدار پات میکردی خب که معلوم نباشه بعد مگه تو با قدت میخوای درس بدی یا زبون

خیلی تاثیر داره تو زندگی من بخاطر همین کوتاهی قدم دانشگاه فرهنگیان ردم کرد خیلی جاها دیگه هم ب مشک ...

الان که دیگه دانشگاه فرهنگیان قبولت نمیکنه.

اگر از نظر ازدواج میگی هم من واااااقعا خانومای کوتاه قد زیادی دیدم که بسیار همسر خوب و قدر دانی نصیبشون شده.

جای شما باشم ریسک چنین کاری رو نمی‌پذیرم.دکترا چرا انقدر بی وجدان شدن اخه.این عمل برای افرادی که یک پای کوتاه دارن یا جزو کوتاه قامتان هستن بود نه افراد سالم و عادی.

درود بسیار بسیار خطر ناک هست قبلا هم عمل افزایش قد انجام شده بسیار وحشتناکه حتی فلج هم شده دو نفر 

اول پا رو قطع میکنن و بین استخوان ها یه بافت مثل استخون میزارن یا مفصل رو کش میارن بینش غضروف میزارن

من پسرم قدم ۱۵۷ هست دارم زندگی میکنم مثل بقیه انسانیت اخلاق شخصیت  مهم‌تر از قد بلند هست

خسته شدم ازین ک بین اطرافیان از همه کوتاه ترم😕

بابا به قد نیست که یکی رو میشناسم از دوستام قدش ۱۵۰ اینقدر با نمکه ریزو با مزس  چند وقت پیش هم با یه خلبان ازدواج کرد طرف قدش بالای ۱۸۵ بود 

یه کفش لژدار پات میکردی خب که معلوم نباشه بعد مگه تو با قدت میخوای درس بدی یا زبون

کفشارو در میاوردن 

شانس من بود دیگه، وگرنه مدیر مدرسمون حتی ار من هم کوتاه تر بود

وقتی من رفتم گفتن حداقل 155 باید باشی