2777
2789
عنوان

داداشم😔😔😔

475 بازدید | 21 پست

چیکارکنم غروب داداشم ۸سالشه واس کند ذهنی بردنش دکتر گفته ک بستری شه امشب واس اون و مامانم وسایل بردیم بیمارستان تو زده تو بخشی ک بچه ها با شیشه خود زنی میکنن اخه از اول گفتن شیشه نباسد وارد این بخش بشه ولی نگفتن واس این الان از دلهره دارم میمیرم چیکارکنیم بنظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه کند ذهنی رو بستری می کنن .شاید برادرت مریضی دیگه ای داره .خدا شفا بده نترس اونجا خیلی زیاد مراقب هستن اتفاقی نیوفته

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

داداشم دکترا گفتن کند ذهنه بعدشم سردرد شدید داره دکترش گفته باید بستری شه ازش نوار مغز و س تی بگیرم بابام اینام بردنش بستریش کردن مامانم پیشش الان منو شوهرمم وسایل بردیم براشون مامانم میگفت غروب دوتا از مریض ها بچه ها ینی با شیشه خود زنی کردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز