2777
2789
عنوان

چکار کنم

82 بازدید | 7 پست

خیلی بی انرژی هستم ، خیلی داغونم نسبت به شوهرم سردم بخاطر مسائل گذشته ، هرکاری میکنم نمیتونم خودمو پیدا کنم فقط میخوام بخوابم افسرده شدم ولی هیچکس نمی‌فهمه من چی می کشم

برو پیش یه روانشناس کار درست میتونه کمکت کنه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به شوهرم میگم میگه اون کاری نمیکنه خودت باید خودتو خوب کنی ، ولی من نمبتونم

ببین آره اگه خودت نخوای روانشناس هرکاری کنه خوب نمیشی اما اگه خودت بخوای خیلی میتونه کمکت کنه

آدم یه وقتایی کمک لازم داره نمیتونه تنهایی کاری رو درست کنه تو هم که میگی نمی‌تونی اگه پیش روانشناس واقعا کار درست بری شک نکن میتونه کمکت کنه حالا که خودتم میخوای خوب شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه انگیزه واسه ادامه برای خودت پیدا کن بشین با خودت سنگاتو وا بکن یسری هارو روی کاغذ بنویس یسری هاشونو برای همیشه فراموش کن ببین چی بهت انرژی میده اگه لازمه برو تو اجتماع باشگاه برو ...اگه لازم نیست برو چهارتا فیلم عاشقانه ببین ب حال خودت گریه کن میدونی چی میگم ؟حال روحیتو خودت عوض کن کسی تو زندگی تو نیست خودت باید برای خودت تلاش کنی