2777
2789
عنوان

کارتهای خواهرم مسدود کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 24934 بازدید | 232 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیبگم؟

وای چه خواهری چطور میتونه واقعا باز رفته قیمومیت رو باطل کرده دوباره قیم بشه؟؟ یعنی باز می‌خواسته خواهرتونو بندازه زیردست شوهر نامردش؟ چشمش دنبال یارانه و پول بهزیستی خواهرت بوده برای همین نگهش میداشته

وای چه خواهری چطور میتونه واقعا باز رفته قیمومیت رو باطل کرده دوباره قیم بشه؟؟ یعنی باز می‌خواسته خو ...

نه اون خواهر دیگه م رفته باطل کرده خودش قیم بشه همون که الان ازش نگه داری میکنه

بلد نیستم یادم میدی چون عکس نمیاد هر کار میکنم

@ازسارابپرس  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بلد نیستم یادم میدی چون عکس نمیاد هر کار میکنم

عکس گذاشتن با لینک ⬅️ قبلش اول توی اون سایت ثبت نام کنین تا هر وقت خواستین خودتون بتونین عکس رو حذف کنین:

⬇️⬇️⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10917066/آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس    

سلام

راستی اسم شما تگ نمیشه.

به نی نی یار 3 یا پنج بگین براتون اسم کاربری تون رو درست کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شوهر خواهرت نرفت آزمایش بده؟ اخه وقتی ازمایش نداده باشه الکی دادگاه به تعویق میوفته که😿

نه اصلا اسمی از ازمایش نیاوردن فردا مشخص میشه که اصلا نمونه مثبت شده یا نه