2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم داره میاااد

2119 بازدید | 81 پست

خونش یه شهرستان کوچیک از شهرمونه بعد مادرشوهرم امروز میگف یا شوهر من بره دنبالش یا برادرشوهرم 

منم اصلا دوس ندارم شوهرم بره چون خواهرشوهرم خیلییی حسوده و کرم میریزه با حرفاش تو زندگیمون

تو دوران نامزدیمون هزاران بار ثابت شده بهم چجور آدمیه

تو دوران نامزدی ام همش شوهرم میرف دنبالش منم باهاش میرفتم اما یبار ک نرفتم وقتی رسید شروع کرد با من دعوا و بحثو 

بعد من ب شوهرم میگم تو نرو داداشت بره چرا همش تو میری میگ من بش میگم اگ نرفت مجبورم من برم دارم دق میکنم میترسم ازینکه دوباره تلخی بندازه تو زندگیمون.چیکار کنم من عاخه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه خواهرشوهرا بدن؟😐

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

اون خواهرشه اینو قبول کن و بفهم..قبل از تو با اون زندگی کرده..عجب بابا عجب

عزیزم من اولا باهاش اینجوری نبودم چندبار باهاش خوب رفتار کردم ولی جای جوابم همیشه تلخی مینداخت بین منو شوهرم وقتی تو زندگیه من نیسی ببینی چیکار کرده با دوران نامزدیم حرف نزن

توام برو خواهرشه نمیشه که ولش کنه!! بدبین نباش از کجا میدونی یاد میده

چون ک یبار دعوامون شده بود با شوهرم بعد خواهرکوچیکش بهم گفت ک آجیش چیا میگفته پشت سر من بخدا بهم ثابت شده بعد منم نمیتونم برم که خودم میخام برم جایی 

2790
2778
2791
2779
2792