2777
2789
عنوان

تجربی ها بیاین💜🔮

968 بازدید | 13 پست

من دهم تجربی هستم . میخوام برای تابستون دهم رو با تست جمع کنم

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .🔮💜

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهم رو خیلی خوب جمع کن والکی حرف مشاورا رو گوش نکن که بیا یازدهم رو پیش خوانی کن 

هر پایه رو همون سال جمع کنی خیلی بهتره 

و از هیچچ نکته ایی نگذر  و هیچ مطلبی رو حذف نکن برای زیستم اگر خواستی بگو بهترین روش خوندنشو بگم 

من کلی راه امتحان کردم و بهترینشو فهمیدم گفتم اگر دوست داشتی به تو هم بگم که زودتر این کار رو به روش درست انجام بدی

مدرسه نمونه میرم . مدیر مدرسه گیر داده کلاس تابستانه اجباری به همراه ازمون😶😶😶😶

مشاور هم باید مشاور مدرسه باشه

دهم رو خیلی خوب جمع کن والکی حرف مشاورا رو گوش نکن که بیا یازدهم رو پیش خوانی کن  هر پایه رو ه ...

خیلی ممنون 

میشه روش خوندن زیستو بهم بگی💜💜

خوشبختم🤝 میشه بپرسم  برنامت واسه تابستونت چیه؟😊

والا هیچ برنامه ریزی خاصی ندارم ، میخوام زیست یازدهم رو بخونم و تستای کتاب دهم رو بزنم ، اگه وقت شد.

منم خوشبختم عزیزمممم😊😉🥰

به شما هم پیشنهاد میکنم کتاب زیر ذره بین زیست سه پایه رو تهیه کن و بخون ، خیلی خوبه نکات کتابو برده زیر ذره بین و کامل گفته + نگات کنکوری

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

والا هیچ برنامه ریزی خاصی ندارم ، میخوام زیست یازدهم رو بخونم و تستای کتاب دهم رو بزنم ، اگه وقت شد. ...

موفق باشی💜🌱

همچنین عزیزم ❤❤❤ فقط زیر ذره بین یادت نره ، پیام قبلی گفتم

باشه عزیزم لطف کردی ، حتما تهیه میکنم😍♥️🙏

خیلی ممنون  میشه روش خوندن زیستو بهم بگی💜💜

حتما عزیزم 

ببین تابستونه و وقتت آژاده برای همین اگر میتونی دو تا منبع قوی زیست رو بزن 

نکته دوم اینکه هر تستی که میزنی از هر گزینه تست نکته اشو دربیار و تو کتابت بنویس و تاکید میکنم تو خود کتابت بنویس اینور اونور مثلا تو دفترچه جدا یا مثلا رو دیوار اتاقت نزن یا اگه میزنی به دیوار حتما تو کتابت هم بنویس

ومثلا درس یک رو که داری میخونی  نکته های بافت ها رو که از تو کتاب تستت درآوردی برو تو فصل قلب هم کنار اون شکله بنویس که مثلا درونشامه که بافت پوششی داره یاخته های بهم چسبیده داره و فاصله بین یاخته ایی اندک 

یا مثلا بافت پیوندی که توی پیراشامه وجود داره دارای انواع یاخته ها هستش یا بنویس پیوندی متراکمه فلان فرق رو با پیوندی سست داره که مثلا توی صفاق تو فصل دو بود 

حالا سال بعد که ایشاللا رفتی یازدهم وقتی داری هر درس یازدهم رو میخونی هر نکته ایی که به دهم مربوط میشه رو بیا تو کتاب دهمت بنویس یا نکات کتاب دهمتو ببر تو کتاب یازدهمت هم بنویس 

بعد هر دفعه که داری کتاب رو میخونی این نکات رو هم بخون 

و نمیدونی توی بلن مدت چقدررر تاثیر خوبی توی زیستت خواهد داشت 

برای تست زدن هم 

اول کتاب رو بخون روزنامه وار 

بعد درسنامه  یا اگر کلاس میری جزوه دبیرتو بخون 

بعد برو مضربی تست بزن اینطوری که هر تست رو زدی بلافاصله برو پاسخ نامه رو بخون بعد برو نکته هر گزینه رو توی کتابت بنویس

حالا دوباره بیا کتاب رو بخون + نکاتی که بغل کتاب نوشتی الان دستت اومده که کجاهای کتاب مهم ترن و تست خیز ترن و ازش سوال میدن و همچنین فهمیدی کجاها ایراد داری 

تو مرحله بعدی برو اون تست هایی که بار اول نزدی رو بزن یعنی اگر زوجا رو زدی حالا بیا فرد ها رو بزن اینطوری که مثلا این صفحه 4 تا سوال فرد داره بیا اول 4 تا رو بزن بعدش برو این 4 تا رو تحلیل کن و نکاتشو بنویس تو کتاب و بعد برو سراغ صفحه بعد و هرچند تا تست فرد داره رو بزن و بعد تحلیلش کن و نکاتو بنویس و بعد برو صفحه بعد 

در آخر هم اینکه اگر دفعه اول که میزنی کلی غلط اری هیچ ایرادی نداره نگران نباش  و اینکه تست ها رو نشان دار کن 

اونایی که زدی رو تیک بزن کنارش اونایی که غلط زدی رو علامت دار کن و اونایی که بنظرت ارزش علمی زیادی دارن رو مارکر بکش و هایلایت کن که بعدا دوباره نشینی کل یه فصل که 400 تا تست داره رو بزنی فقط مصلا اون 60 تا تست نشاندارتو بزنی + غلط هاتو