2777
2789

ژنتیک . خواهرزاده من ۶ تا داره البته پاهاشه😁😁 داداش منم به دنیا آمده بود دستاش ۶تایی بود 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیکی نداشتیم‌.. چیکار کردن ؟ درمان ؟

داداشمو که مامانم اینا بردن عمل کرد برداشتن همون نوزادی . اما خواهرزاده ام همون‌طور هست خواهرم میگه نشونه است بزار باشه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
داداشمو که مامانم اینا بردن عمل کرد برداشتن همون نوزادی . اما خواهرزاده ام همون‌طور هست خواهرم میگه ...

بچه من ۴ انگشت داره یه پاش هیچ ژنتیکی هم نداشتیم دارم دق میکنم از غصه 

بچه من ۴ انگشت داره یه پاش هیچ ژنتیکی هم نداشتیم دارم دق میکنم از غصه 

دستشه یا پاش؟ کدوم انگشت رو نداره

پاشه . انگشت کنار شصت رو نداره انگار . ببین خیلی حالم بده دلم میخواد بمیرم. دکتر داداشت کی بوده ؟

عزیزم داداش من الان ۳۰ سالشه . نگران نباش . درسته درکت میکنم مادری و نگران بچه آت . اما به خدا چیز خاصی نیست. هدیه خدا رو بزار روی سرت و خدا رو بابت سلامتیش شکر کن. خدا رو شکر دستش نیست که از لحاظ ظاهری یا کارایی دچار مشکل کنه بچه رو. اینو بزار به حساب یه نشونه ، ببین بزار به حساب اینکه بچه آت خاصه و نشون کرده خدا . میدونی این شیری که بهش میدی مثل سم عمل می‌کنه براش با این همه استرس؟ ناشکری نکن. بچه تون سالمه . خدا رو بابت داشتنش بی نهایت شکر کن . من پسرم ۸ماهه به دنیا اومد زمانیکه تو دستگاه بود دیدم بچه هایی که مشکلات جسمی فراوونی داشتند که آرزوی مادراشون شاید این بود که کاش بچه شون انگشت کمتری داشت اما مغز سالم یا بدن و چشم سالمی داشت . به این فکر کن اگه تو سونو می‌فهمیدی بخاطر یک انگشت بچه رو سقط میکردی؟ نه خب آدم پارت تن خودش رو که نمی کشه . قدرش رو بدون و بهش فکر نکن . فکر کن پسرت نشون کرده خداست . شاید خدا نسونش کرده قرارع تو این دنیا کارهای مهمی کنه . شاید قراره آوازه نام بلندش عالم گیر بشه . پسر من که ۸ ماهه و با شرایط خیلی بدی به دنیا اومد و امیدی به زنده موندنش نبود به کسانی که میگفتند چی شد زود به دنیا اومد و ای وای می مونه یا نه . میگفتم آره پسرم میمونه ، پسرم قرارع کارهای مهمی تو دنیا انجام بده که زود به دنیا اومد. خدا زودتر فرستاددش که زودتر به کارش برسه پسرم. الان ۶ سالشه . همه چیزش هم طبیعیه . بدون بیشتر از تو ،خدا پسرت رو دوست داره ،زمانبکه جنین بود تو شکمت خدا باهاش بود. زمانیکه خواب بودی خدا حواسش بهش بود. خیلی بیشتر از تو همراهش بود و مراقبش بود. پس بدون خدای به اون معربونی بد پسرت رو نمی‌خواد . هر چیزی که به صلاحش بود رو از بهترینها بهش داده . قدر نعمت خدا رو بدون و شکرگزارش باش ، ناشکری نکن که زبونم لال گرفتار میشی . چند وقت پیش خانمه تاپیک زده بود بچه اش نابینا به دنیا اومده . اینا بده ،اینا پدر و مادرم تا ابد میسوزه نه یک انگشت کوچولوی پا . پاهاشو ببوس و بابت داشتنش از خدا ممنون باش عزیزم 💚🍃

عزیزم داداش من الان ۳۰ سالشه . نگران نباش . درسته درکت میکنم مادری و نگران بچه آت . اما به خدا چیز خ ...

ای جان دل مرسی اینقدر دلداری دادی . من آرزومه مشکل ناهنجاری نباشه و بشه با یه عمل حلش کرد اصلا نمیتونم قبول کنم 

ای جان دل مرسی اینقدر دلداری دادی . من آرزومه مشکل ناهنجاری نباشه و بشه با یه عمل حلش کرد اصلا نمیتو ...

زنده باشی عزیزم، ان شالله که چیز خاصی نیست 🌷♥️