2821
2789
عنوان

بعد ازدواج...

223 بازدید | 10 پست

امروز یدفعه ای جتای نامزدیو دیدم با برخوردای الان شوهرم‌مقایسه کردم‌خیلی خیلی دلم‌گرفت اون‌موقع ها خیلی مهربونتر بود نازمو بیشتر میکشید عشقم عشقم زیاد میکرد

شما هم بعد ازدواج اخلاق نامزدتون تغییر کرد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه همینن بعد ازدواج پیامای عاشقانه ب لیست خرید تبدیل میشه 😕😂

اره بخدا مثلا هرچی گفتم گفته چشم عشقم‌جون بخواه الان تا پیامش‌میدم‌میگ‌زود حرفتوب زن کار دارم

اره بخدا مثلا هرچی گفتم گفته چشم عشقم‌جون بخواه الان تا پیامش‌میدم‌میگ‌زود حرفتوب زن کار دارم

یعنی همه همین طورین ؟ من بدم اومد 🥲

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ

تا ی حدی طبیعیه الان مسئولیت زندگی گردنشه ولی ن اینکه کلا سرد و بی احساس باشه 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

دوران نامزدی شما دست نیافتنی بودی و هنوز ویژگی های خوبی در وجودت داشتی که همسرت رو شیفته خودت می کردی و تلاش می کرده بیشتر توجه و ارتباط داشته باشه باهات. حالا اون ویژگی ها یا کمرنگ شدن یا روزمره. کاری که باید بکنی اول اینه که خود رو دوست داشته باشی و ارزشمند بدونی و با اعتماد به نفس بیشتری در کنار همسرت باشی تا باز هم در اوج و دست نیافتنی باشی و دوم اینکه گاهی خانم ها با همیشه در دسترس بودن و تایید کردن بیش از حد همسر شون  جذابیت خودشون رو ناخودآگاه کم و کمتر می کنن. دست نیافتنی نه به این معنا که از همسرتون دوری کنید یا فاصله بگیرید. به این معنا که ارتباط رو یک تعامل دو طرفه بدونید و  همونقدر که توجه و محبت دریافت می کنید بازخورد داشته باشید به محبت و بیش از حد و اغراق شده محبت نکنید که باعث میشه سوار  الاکلنگی بشید که فقط یک طرفش سنگینه و حرکتی نداره. 

سلام عزیزم، همسرت هنوزم دوست داره مطمئن باش.

فقط سعی کن زیاد با هم بحث نکنید من خودم یه مدت به خاطر رفتارای خانواده ی شوهرم همش با شوهرم بحث میکردم .بعضی وقتا با خودم میگفتم خب اینم پسر همون مادره دیگه و از شوهرم بدم میومد و از هم دورتر می‌شدیم.

بعد یه مدت دیگه سعی کردم کمتر از خانواده ش ایراد بگیرم و راجع بهشون تو خونه کمتر حرف بزنم .باور میکنی رابطتمون خیلی بهتر شده و خیلی بیشتر از اوایل ازدواجمون دوسِش دارم.

نمیگم دیگه اصلا بحث نداریم ولی خیلی کمتر شده و تاثیرشو تو زندگیم دارم میبینم.

با احترام و سیاست با خانواده ش رفتار کن و نذار رفتار اونا تو زندگیت ناراحتی به وجود بیاره .

با محبت و عشق و سیاست با همسرت رفتار کن اینجوری دیگه لازم نیست تغییرش بدی خودش به حرفات گوش میده مطمئن باش.

ضمنا سعی کن خانواده ی شوهرتو دوست داشته باشی مادامی که ازشون بدت میاد ،خودت تو عذابی.تغییر دادن رفتار آدما کار سختیه ولی تغییر نگرش و دید خودمون خیلی آسونتره.

2825
2823
2791
2779
2792