2777
2789
عنوان

اگ ی خانمی ک مطلقه هست بهتون بگه:

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 45 پست

خانمی ک میومد خونمو تمیز میکرد تو این مایه ها شده بود خیلی رفته بود تو مخم

ردش کردم رفت 

حقیقتا منم خیلی ناراحت بودم از رفتارش

شما هم حق داری

قطع رابطه کن باش

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چه سریع تر از زندگیتون شوتش کن بیرون 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

خب اگه واقعا اینجوری باشه برداشت خوبی نمیشه کرد مگه اینکه با شما صمیمی باشه.

ولی کلا اهمیتی ندید و حساس هم نشید

به شوهرتون هم اینارو بگید 

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

معلومه که فکرای مسمومی میادتوذهنم چه معنی داره این تعریفا اصلا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

پس حس خودم درست بود....از شوهرم خیلی مطمئنم و اگ زمانی زبونم لال بخواد کاری کنه زرنگتر از این حرفاست ک ب اینجور آدما رو بده....پس گم کم باید رو دخترم کار کنم تا کلاسش رو عوض کنم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

البته اینم بگم دخترم چون سنش کمه خیلی چیزا رو براش تعریف میکنه ممکنه بخاطر همین بگه ک خوشبختی....مثلا از بیرون رفتنا و سوپرایز کردنای باباش و اینجور چیزا....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

معلم جایگزین پیدا کن. غیر از موضوع کلاس دخترت، هیچ صحبت دیگه‌ای نکن. اجازه هیچ تماسی با همسرت نده. از آدم‌های سمی فرار کن. اخطارهایی که می‌ده اصلا جالب نیست.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
معلم جایگزین پیدا کن. غیر از موضوع کلاس دخترت، هیچ صحبت دیگه‌ای نکن. اجازه هیچ تماسی با همسرت نده. ا ...

صحبت نمیکنم ولی دخترم براش گزارش کامل میده چون مدت زیادی پیشش میره باهاش صمیمی شده...اصلا شماره همسرم رو ندادم....با خودم در تماسه...‌

شاید شوهر ناجوری داشته و بدون هیچ غرضی تحت تاثیر  شخصیت شوهر شما قرار گرفته . اگر قصد بدی داشت نباید طوری رفتار میکرد که شما شک کنی . زنی که منظور داره جلو رقیب سوتی نمیده پس شما رو رقیب ندونسته . 

این کاربری دست دونفر هست  

پس حس خودم درست بود....از شوهرم خیلی مطمئنم و اگ زمانی زبونم لال بخواد کاری کنه زرنگتر از این حرفاست ...

با اینکه خودم اصلا آ م شکاک یا بددلی نیستم ولی حقیقتا از این موضوع اصلا حس خوبی نگرفتم به هیچ وجه. حتی اگر بی منظور بگه باز هم قابل قبول نیست حرفایی که میزنه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شاید شوهر ناجوری داشته و بدون هیچ غرضی تحت تاثیر  شخصیت شوهر شما قرار گرفته . اگر قصد بدی داشت ...

آره اینم اومده تو فکرم ک اگ میخواست کاری کنه لزومی نداشت منو بیاره تو خط خودش کم کم کار خودشو میکرد