خانم_خونه_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1496 عنوان طلا 78 بازدید | 7 پست بنظرتون طلا دوباره میاد پایین یا تموم شد😑😑 گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑 1402/03/22 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_خونه_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1496 بعد محرم میره بالا ششوهرم میگه پائینتر میاد من میگم دیگه کف قیمت ۲و ۳۰۰ هست، بزار برم خرید کنم نمیزاره😑 گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
my_gril1 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 970 ششوهرم میگه پائینتر میاد من میگم دیگه کف قیمت ۲و ۳۰۰ هست، بزار برم خرید کنم نمیزاره😑 بله اواسط محرم پایین میاد ولی بعدش بالا میره
خانم_خونه_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1496 بله اواسط محرم پایین میاد ولی بعدش بالا میره ححالا یک ماه مونده که تا محرمچمیدونم اوندفعه ام ۱۹۰۰شد نزاشت برم رفت تا ۲۷۰۰ الان شده ۲۳۰۰ میگم برم نشه مثل اوندفعههمه ام تو شوک موندن کسی هیچی نمیدونه چی بشه گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
my_gril1 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 970 ححالا یک ماه مونده که تا محرم چمیدونم اوندفعه ام ۱۹۰۰شد نزاشت برم رفت تا ۲۷۰۰ الان شده ۲۳۰۰ میگم بر ... والا میگن پول مردم بلوکه شده رو آزاد کردن برای همونه
خانم_خونه_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1496 والا میگن پول مردم بلوکه شده رو آزاد کردن برای همونه رفتم خریدم😁یه النگو شکسته دادم ۶ تومنم روشیه دستبند خریدم. گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
خانم_خونه_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1496 والا میگن پول مردم بلوکه شده رو آزاد کردن برای همونه خدا کنه ارزون شه همه بتونن بخرن. خودم اینقدر ذوق دارم فکرکن تازه عروس اینا چه حالی میشن بتونن بخرن گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑