2777
2789

برای صورت و گردن هم استفاده می‌کنید آیا تجاربتون رو باهام به اشتراک بزارید ممنون میشم💞💗🙏🏼😊

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره استفاده نکنی پوستت حساس میشه من نوجونی میزدم مامانم تیغ نمیزاشت پشیمونم . اگه با ژیلت حساسیت نداری بهترین و ایمن ترین راه همونه . لیزر کنی کا چه بهتر

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

من هر ازگاهی به عنوان لایه بردار میزنم مو ندارم زیاد 

داشتم ینیا لیزر ک رفتم درنمیاد

موبر حکیم

صورت و اصلااا نزنیا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من قبلا واسه موی اون ناحیه استفاده می کردم می برد با اینکه خیلی ضخیم بود

از ریشه که نمی‌بره نه؟

طولانی مدت استفاده کنم ضخامت کمتر میشه؟

بهتره استفاده نکنی پوستت حساس میشه من نوجونی میزدم مامانم تیغ نمیزاشت پشیمونم . اگه با ژیلت حساسیت ن ...

تیغ میزنم خیلی ضخیم شده صورتم مث مردا ریش درمیاره

کرم موبر بزنم ی مدت به نظرتون ضخامتش کمتر خواهد شد آیا؟

تیغ میزنم خیلی ضخیم شده صورتم مث مردا ریش درمیاره کرم موبر بزنم ی مدت به نظرتون ضخامتش کمتر خواهد ش ...

با تیغ ابرو بزن بابا پوستتو داغون نکن . همه پزشکا میگن تیغ ابرو بهترینه واس صورت . از نظر علمی با تیغ مو ضخیم نمیشه چون پوستو لایه برداری میکنه و روشن تر میکنه یا این که جهت اشتباه شیو کردی فک میکنی ضخیم شده . باید از بالا به پایین با دقت شیو کنی.

اگه نمیخوای تیغو واقعا بند بنداز بهتر از کرم موبره صورتا

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
از ریشه که نمی‌بره نه؟ طولانی مدت استفاده کنم ضخامت کمتر میشه؟

هیچ کرم موبری از ریشه در نمیاره. ربطی هم به ضخامت نداره. مثل ژیلت عمل می کنه ولی اونطوری تیز و تیغ تیغ نمیشه و کلا راحتتره