2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دیر رفتم ازمایش ۷ هفته بودم بله زیر دلم تیر میکشید واژنم درد میگرف تکرر ادرار داشتم

دقیقا تمتم این علائمی که میگین دارم.پس ینی سالمه؟؟تا یک هفته دیگه برم آزمایش بدم دق میکنم

نه عزیزم خوبه  من سر پسرم یه هفته از موعدم رد شده بود بتا ۳۵ بود  دوباره بعد دو روز تکرا ...

وای واقعا؟؟😍😍😍ممنونم که جواب دادین نمیدونین چقدر حالم بهتر شد.

دقیقا تمتم این علائمی که میگین دارم.پس ینی سالمه؟؟تا یک هفته دیگه برم آزمایش بدم دق میکنم

اگر خارج رحمی باشه درد شدید پهلو و تخمدان میگیری ب خون ریزی میوفتی  و اینکه عدد بتات خیلی بالامیره برو ی سونو داخلی بده خودتو راحت کن چون ب منم اول گفتن پوچه ی هفته مردم و زنده شدم رفتم سونو گف قلبشم میزنه

اگر خارج رحمی باشه درد شدید پهلو و تخمدان میگیری ب خون ریزی میوفتی  و اینکه عدد بتات خیلی بالام ...

یعنی الان اگر دو روز مونده برم سونوگرافی معلوم میشه کلا؟؟

نه بابا چه سونویی  نری ها  بتا تا حداقل به ۲۰۰۰ نرسه اصلا سونو نشون نمیده هیچیو

پس سونو هم نمیرم سعی میکنم آروم باشم تا یک هفته دیگه که آزمایش بدم.چون انقدر استرس کشیدم که دیگه اصلا طاقت ندارم سونو هم برم باز تکلیف معلوم نشه