2777
2789
عنوان

فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست
شما متن اون بخونید بعد نظر بدید گفتن اینقد میدن به کسی که پرونده معرفی کنه منم گفتم اینها گدا هستند ...

پول مفت نیست کسی که معرف باشه داره به اونا امتیاز میده حق پورسانت گرفتن داره .چرا شما تو عهد قدیم زندگی میکنید الان دنیا دنیای پورسانته.معرفی کن حق معرفیت رو بگیر.الان‌همه دنیا کارش اینه .

اره عزیزم اگر موردی پرونده ای پیش اومد که نیاز به وکالت داشت به این شماره تماس بگیرید بگید معرفش هست ...

اها ممنون

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول مفت نیست کسی که معرف باشه داره به اونا امتیاز میده حق پورسانت گرفتن داره .چرا شما تو عهد قدیم زن ...

دنیای پورسانت برای همه اقشار شغل هست پزشک و مهندس و دکتر و آرایشگر نداره.چرا فکر میکنید یک پزشک یا وکیل نیاز به معرفی و تبلیغ ندارند تا تبلیغ نکنند که درآمدی در هیچ شغلی وجود ندارع .کی از پول بدش میاد ؟؟؟اون فرد هم حاضره به ازای مثلا پول بیشتر پورسانت بده یکم فکر کنید خواهشاً من فقط وظیفم تبلیغ بود خود دانید دوست داشتید بهره ببرید دوست هم نداشتید موفق و موید باشید .،❤️

اره عزیزم من تبلیغ میکنم دروغ ندارم بگم.کارم‌تبلیغه مثل همه شغل ها.من تبلیغ میکنم حقوق خودم رو میگیر ...

تبلیغ و معرف بودن اصلا کاراشتباهی نیست چرا سختش میکنن بعضیا؟ الان خیلیا مبلغ شرکتها و بیمه ها و... هستن چیز عجیبی نیست

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...